• , ,

  EmporiaPure V25

  0 out of 5
  (0)

  Telefon EmporiaPure je telefon, ki ga odlikuje enostavna uporaba. Namenjen je starejši generaciji. Funkcionalnost telefona je namenoma omejena na za uporabnika najpomembnejše funkcije. Posebno velike tipke in prikaz na zaslonu omogočajo uporabo tudi tistim s slabšim vidom. Velikost pisave je možno prilagoditi. Kontrasten zaslon omogoča dobro berljivost. Prilagodljive melodije zvonenja in nastavitev glasnosti poskrbijo, da noben klic ne ostane neodgovorjen. Inteligentni Emporia gumb za klic v sili poskrbi, da se v primeru sile vzpostavi klic s prednastavljenimi številkami. Telefon kliče do pet številk pri čemer zazna ali se na drugi strani oglasi odzivnik ali človek.

  SKU: EMP001
 • , ,

  Emporia FLIP basic F220i

  0 out of 5
  (0)

  Emporia FlipBasic je preklopni telefon z 2,2″ zaslonom. Velike tipke omogočajo enostavno pošiljanje sporočil. Nad tipkovnico se nahajajoi tipke za hitro klicanje. Preklopni design ščiti telefon pred praskam vendar vam kljub temu s pomočjo LED diod (v treh različnih barvah) omogoča, da vidite vse pomembne informacije; zgrešen klic, sporočilo in stanje baterije. SOS tipka se nahaja na zadnji strani telefona.

  SKU: EMP004
 • , ,

  EmporiaTELME

  0 out of 5
  (0)

  Telefon Emporia Telme je enostaven za uporabo. Je majhen, lahek in kompakten. Omogoča osnovne funkcije, kot so klicanje in pošiljanje sporočil. V imenik lahko shranite 100 kontakov. SOS tipka se nahaja na zadnji strani in omogoča, da se v primeru sile vzpostavi klic s prednastavljenimi številkami.

  SKU: EMP006
 • , ,

  Emporia Classic V26

  0 out of 5
  (0)

  Telefon EmporiaClassic V26 je nov model, kateri je zaradi kvalitetne izdelave in preproste uporabe namenjen predvsem

  SKU: EMP010

Prikaz vseh 6 rezultatov

VAŠA KOŠARICA

close
Call Now Button