• , , ,

  Vgradni hladilnik Electrolux LNT3FF18S, Low Frost, zamrzovalnik spodaj

  0 out of 5
  (0)

  Vgradni kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom spodaj, LOW FROST, Klasično hlajenje hladilnika in zamrzovalnika, Bela vrata – desna ali leva, popolna drsna vgradnja, Elektronsko upravljanje na dotik v hladilniku, FreeStore® – ventilator enakomernega hlajenja, Hladilnik s 4 velikimi steklenimi policami + 2 mala predala za sadje in zelenjavo z nadzorom vlage FreshZone.

  SKU: 7332543771424
 • , , ,

  Vgr. hladilnik Electrolux LRB3AF12S, enovratni, brez zamrzovalnika

  0 out of 5
  (0)

  Vgradni hladilnik LRB3AF12S brez zamrzovalnik, drsna pritrditev vrat in LED žarnico.

  SKU: 7332543725243
 • , , ,

  Zamrzovalna skrinja Electrolux LCB1AF10W0, A+,98 l

  0 out of 5
  (0)

  Prihranite ali naredite prostor — kompakten zamrzovalnik sodobnega videza je ozek, zato ga lahko postavite tja, kjer ga potrebujete, obenem pa omogoča kar najbolj izkoristiti razpoložljiv prostor in priročno dostopati do zamrznjenih živil. Zvočni in vizualni alarem poratsa temperature. Funkcija hitrega zamrzovanja: hitro zamrzovanje s samodejno povrnitvijo osnovnih nastavitev.

  SKU: 7332543721597
 • , , ,

  Vgr. mikrovalovna Electrolux LMS2203EMX, 20L

  0 out of 5
  (0)

  Mikrovalovno pečico uporabljajte brez napak z nastavitvami samodejnega programa. Preprosto jo vklopite, potem pa lahko izbirate med številnimi funkcijami. Samodejno nastavi pravo stopnjo moči za vašo jed, tako je kuhanje z mikrovalovi lažje in bolj okusno kot kdajkoli.

  SKU: 7332543673575
 • , , ,

  Zamrzovalna skrinja Electrolux LCB3LE20W0, A++, 198 l

  0 out of 5
  (0)

  Elektronske tipke za upravljanje omogočajo prilagajanje notranje temperature zamrzovalnika in nastavitev. Vgrajen sistem LowFrost ohranja temperaturo v zamrzovalniku ter pomaga preprečiti nabiranje ivja. Za boljšo učinkovitost in manj vzdrževalnih del.

  SKU: 7332543721610
 • , , ,

  Hladilnik Electrolux LXB1AF13W0, A+, višine 84,5 cm, brez zamrzovalnika

  0 out of 5
  (0)

  Močne police v hladilniku so izdelane iz varnostnega stekla, ki je znano po trpežnosti. In če se po nesreči kaj polije, ga lahko preprosto očistite z vlažno krpo. Mehansko nastavljanje temperature, odstranljiva zgornja plošča.

  SKU: 7332543740376
 • , , ,

  Vgr. hladilnik Electrolux LRB2AF88S, A+, enovratni, brez zamrzovalnika

  0 out of 5
  (0)

  Vgradni hladilnik Electrolux LRB2AF88S, višine 87,3 cm in energisjkem razredu A++.

  SKU: 7332543725373
 • , , ,

  Hladilnik Electrolux LNT5MF36U0 , A+, No Frost, 201cm

  0 out of 5
  (0)

  Inteligenten dvojni sistem hlajenja TwinTech No Frost ohranja sočnost sestavin. Ker je boljši od standardnega sistema, v katerem se ne nabira led, neodvisno ohladi hladilnik in zamrzovalnik. V zamrzovalniku se ne nabira led. V hladilniku se ohranja prava vlažnost, zaradi česar se izgubi 60 % manj mase živil s TwinTech No Frost. Vrhunski izgled hladilnika popolno dopolni sodobno kuhinjo. Čiste linije in povsem ravna izvedba pomenijo, da bo poravnan z drugimi napravami in delovnimi pulti v kuhinji. Ugreznjeni ročaji pa so skriti na spodnjem delu vrat in na ta način poudarijo eleganco. Z uravnavanjem vlage v zraku ustvari najboljše okolje za shranjevanje živil. Ob zaprtih prezračevalnih odprtinah se ustvari popoln prostor za shranjevanje zelišč in zelene listnate zelenjave, ob odprtih pa je zagotovljena popolna shramba.

  SKU: 7332543729913
 • , , ,

  Kuh. napa Electrolux EFV60657OK, črna, kaminska

  0 out of 5
  (0)

  Elegantna črna steklena zasnova predstavlja sodoben minimalističen izgled. Zagotavlja stilno urejeno kuhinjo, obenem pa zadržuje neprijetne kuhinjske vonjave.

  SKU: 7332543495573
 • , , ,

  Kuhinjska napa Electrolux LFC316X, 60 cm,kaminska

  0 out of 5
  (0)

  Kuhinjska napa omogoča namestitev neposredno na steno, da zagotovi več prostora, obenem pa se ujema z obstoječo opremo. Poleg tega zaradi velike zmogljivosti preprosto opravi z neprijetnimi kuhinjskimi vonjavami. Ta filter zagotavlja neprekinjeno učinkovito zaščito za vašo kuhinjo. In ker je povsem pralen, učinkuje tako, da še dalj časa zagotavlja čistejši zrak v vaši kuhinji.

  SKU: 7332543614585
 • , , ,

  Vgr. kuhinjska napa Electrolux LFP316S, izvlečna

  0 out of 5
  (0)

  Vgrajena izvlečna kuhinjska napa zagotavlja prihranek prostora in omogoča optimalen izkoristek omejenega prostora v kuhinji. Ta filter zagotavlja neprekinjeno učinkovito zaščito za vašo kuhinjo. In ker je povsem pralen, učinkuje tako, da še dalj časa zagotavlja čistejši zrak v vaši kuhinji.

  SKU: 7332543614745
 • , , ,

  Vgr. pom. str. Electrolux EEC67300L, ComfortLift

  0 out of 5
  (0)

  Prvi pomivalni stroj na svetu 800 ComfortLift poenostavi zlaganje posode v stroj in iz njega. Naša edinstvena tehnologija omogoča dvig košare do višine pasu z eno preprosto potezo – rahlim stiskom ročaja. Tako priročna je, da se boste spraševali, kako ste živeli brez nje. Zaradi našega prostornega in odstranljivega nosilca za jedilni pribor zlaganje posode v stroj, pomivanje in odstranjevanje iz stroja še ni bilo lažje. Ima celo razširjen prostor za pomivanje dolgih in večjih pripomočkov. Je popoln način pomivanja. Zaradi osvetljenega sistema povratnih informacij Beam on Floor ostane kuhinja tiha. Namesto glasnega piska, ki ga lahko zaduši hrup iz ozadja, naš pomivalni stroj sporoči stanje s projiciranjem pike na tla. Rdečo, ko deluje, in zeleno, ko je pomivanje končano.

  SKU: 7332543675609
 • , , ,

  Vgr. pom. str. Electrolux EES69310L, A+++, 3 košare

  0 out of 5
  (0)

  Brizgalna ročica v pomivalnem stroju 600 SatelliteClean® brezhibno pomije vsak kos posode. Naša tehnologija zagotavlja do trikrat boljšo razpršitev v primerjavi s standardno, tako so temeljito pomiti tudi tesno skupaj zloženi kosi posode. Brez madežev, samo brezhibno čista posoda. Zaradi osvetljenega sistema povratnih informacij Beam on Floor ostane kuhinja tiha. Namesto glasnega piska, ki ga lahko zaduši hrup iz ozadja, naš pomivalni stroj sporoči stanje s projiciranjem pike na tla. Rdečo, ko deluje, in zeleno, ko je pomivanje končano.

  SKU: 7332543676347
 • , , ,

  Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEA17100L, A+

  0 out of 5
  (0)

  Tehnologija pomivalnih strojev 300 AirDry konča vsak program s svežim zrakom, kar je trikrat boljše od sistemov zaprtih vrat. Vrata se med sušenjem samodejno odprejo, zrak pa povsem posuši krožnike in jedilni pribor. Namestitev novega pomivalnega stroja še nikoli ni bila lažja, z drsnimi vodili PerfectFit. Vodila se prilagodijo vsem višinam strojev in odpravijo celo potrebo po rezanju podnožja. Prepričani ste lahko, da se bo stroj popolnoma prilegal v kuhinjo.

  SKU: 7332543676606
 • , , ,

  Sušilni stroj Electrolux EW7H438B, 8 kg, A+

  0 out of 5
  (0)

  Inovativni sušilni stroj PerfectCare 700 smo zasnovali s sistemom GentleCare, da oblačila dalj časa ostanejo kot nova na otip. S sušenjem perila pri skoraj polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih to ni nikoli izpostavljeno nepotrebni toploti. Naš sistem SensiCare prilagodi čas sušenja stopnji vlage vsake količine perila. Na ta način prihranite čas in energijo brez slabše nege. Naš filtrirni sistem EcoFlow lahko preprosto dosežete in očistite. Ob tako preprostem vzdrževanju ste lahko prepričani, da zrak nenehno učinkovito kroži. Funkcija Dodatno obračanje bobna med sušenjem zagotavlja premikanje bobna v obe smeri, da se oblačila ne prepletajo. To pomeni, da so oblačila enakomerno posušena in bolj gladka.

  SKU: 7332543557950
 • , , ,

  Pralno sušilni stroj Electrolux EW8W261B,10 kg + 6 kg

  0 out of 5
  (0)

  Pralno-sušilni stroj PerfectCare 800 zagotavlja izjemno pranje in nego za oblačila z enim samim programom suho-suho. Sistem UltraCare predhodno zmeša pralno sredstvo in mehčalec z vodo, preden prideta v boben. Tako pralno sredstvo in mehčalec prideta do vsakega vlakna in ga zaščitita, zato vsa oblačila zdržijo dlje. DualCare samodejno prilagodi program vrsti in teži perila. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila. Program SteamCare perilo osveži s paro, s čimer se odpravijo gube in zmanjša potreba po likanju. Tako oblačila dalj časa ohranijo obliko in teksturo. Poleg tega pa naš sistem FreshScent združi dišavo z nežno paro za osvežitev perila med posameznimi pranji. SensiCare stehta vsako količino perila in samodejno prilagodi program, tako se vaša oblačila perejo ustrezno dolgo. Na ta način preprečite prekomerno pranje in poskrbite, da perilo dalj časa ohrani lep izgled in je prijetnejše na otip. 60-minutni program Non-Stop opere in posuši majhne količine perila v samo eni uri, saj je izjemno hiter in učinkovit. Tako je lahko perilo brez težav oprano in posušeno, ko želite.

  SKU: 7332543612017
 • , , ,

  Pralno suš. str. Electrolux EW7W368S, 8 kg + 4 kg

  0 out of 5
  (0)

  Pralno-sušilni stroj PerfectCare 700 perilo opere in posuši z enim priročnim programom suho-suho. Sistem DualCare zazna vrsto in težo perila, nato pa nastavi temperaturo in gibanje bobna za izjemno nego vsakega kosa perila. Tako oblačila dalj časa izgledajo kot nova in so takšna tudi na otip. Sistem DualCare samodejno prilagodi program vrsti in teži perila. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila. Naš 60-minutni program Non-Stop opere in posuši majhne količine perila v samo eni uri, saj je izjemno hiter in učinkovit. Tako je lahko perilo brez težav oprano in posušeno, ko želite. Naš program SteamCare perilo osveži s paro, s čimer se odpravijo gube in zmanjša potreba po likanju. Tako oblačila dalj časa ohranijo obliko in teksturo. Poleg tega pa naš sistem FreshScent združi dišavo z nežno paro za osvežitev perila med posameznimi pranji.

  SKU: 7332543632275
 • , , ,

  Pralni stroj Electrolux EW8T3372, 7 kg, inverter

  0 out of 5
  (0)

  Pralni stroj s polnjenjem zgoraj PerfectCare 800 s parno funkcijo, Energijski razred A+++ –30 %, Invertni motor, 7 kg, LED-prikazovalnik programov z LED-indikatorji, Vrata bobna Carboran; SoftPlus – namakanje in ločevanje pred dodatkom mehčalca, Funkcija vodnega curka v predalu za pralna sredstva, Dodatno izpiranje, Sistem Steam Care, UltraWash – mešanje vode in pralnega sredstva/mehčalca pred vstopom v boben, WOOL certificate, Program Antiallergy, Bombaž, Bombaž ekonomično, Sintetika, Občutljivo perilo, Kašmir s paro, Ožemanje/izpust vode, Izpiranje, Otroška oblačila, Hitri 14-min program, Time Manager, Zamik vklopa, Varnostna ključavnica, Soft drum – mehko odpiranje bobna s samodejnim pozicioniranjem,

  SKU: 7332543719662
 • , , ,

  Pralni stroj Electrolux EW6T4272I, 7 kg, inverter

  0 out of 5
  (0)

  Pralni stroj s polnjenjem zgoraj PerfectCare 600, 40 cm, Energijski razred A+++ –10 %, Invertni indukcijski motor, Vrtljivi gumb za izbiro programa in elektronsko upravljanje, Time Manager, Zamik vklopa, Varnostna ključavnica, Soft drum – mehko odpiranje bobna s samodejnim pozicioniranjem

  SKU: 7332543713110
 • , , ,

  Pralni stroj Electrolux EW6T4261, zgoraj, 6 kg

  0 out of 5
  (0)

  Pralni stroj s polnjenjem zgoraj PerfectCare 600, 40 cm, Energijski razred A+++ Vrtljivi gumb za izbiro programa in elektronsko upravljanje z gumbi spredaj, LED-prikazovalnik programov z LED-indikatorji: program/prikaz simbolov funkcij , vrata bobna Carboran, nežno odpiranje, elektronsko pozicioniranje bobna; , SoftPlus – namakanje in ločevanje pred dodatkom mehčalca, Funkcija vodnega curka v predalu za pralna sredstva, Dodatno izpiranje, WOOL certificate, Program Antiallergy, Bombaž, Bombaž ekonomično, Sintetika, Občutljivo perilo, Hitri program, Jeans, Izpiranje (Rpm Dep), Ožemanje/izpust vode, Protialergijski program, Otroškaoblačila, Svila, Volna, Športnaoblačila, Zunanja oblačila,SistemSensiCare, Fuzzy Logic glede na težo, Time Manager, Soft drum – mehko odpiranje bobna s samodejnim pozicioniranjem.

  SKU: 7332543715268
 • , , ,

  Pralni stroj Electrolux EW6T5061, zgoraj, 6 kg

  0 out of 5
  (0)

  Pralni stroj s polnjenjem zgoraj PerfectCare 600, 40 cm širine. Vrtljivi gumb za izbiro programa in elektronsko upravljanje z gumbi spredaj, LED-prikazovalnik programov z LED-indikatorji, elektronsko pozicioniranje bobna; TimeSave – dodatna opcija za skrajšanje ciklusa pranja do 50 %, Funkcija vodnega curka v predalu za pralna sredstva, Dodatno izpiranje, WOOL certificate, Varnostna ključavnica, Soft drum – mehko odpiranje bobna s samodejnim pozicioniranjem

  SKU: 7332543703432
 • , , ,

  Pralni stroj Electrolux EW7F249S, 9 kg, inverter

  0 out of 5
  (0)

  Sistem FreshScent lahko kombinira sveže dižave z nežno paro za osveževanje občutljivih oblačil. Tako lahko uživate v občutku “pravkar opranih” oblačil, brez da jih operete v celotnem ciklu. Sistem SteamCare zaključi vsako pranje s paro in tako zmanjša gube za tretjino. Dosezite gladek zaključek, brez vročine običajnega likanja.

  SKU: 7332543618415
 • , , ,

  Pralni stroj Electrolux EW6F341S, 10 kg, inverter

  0 out of 5
  (0)

  Sistem SensiCare prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj izgled dlje časa. Možnost SoftPlus predhodno namoči in razporedi oblačila enakomernejše. Tako se zagotovi, da je vsako vlakno doseženo in da je vsak kos oblačila na občutek bolj nežen ter dlje časa diši po svežem. Anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil. Eco TimeManager vam omogoča, da prilagodite dolžino pranja, glede na čas, ki ga imate na voljo. Tako boste prihranili čas in energijo, brez kompromisov pri čistoči vaših oblačil.

  SKU: 7332543583522
 • , , ,

  Štedilnik Electrolux EKC6430AOX, stekloker.

  0 out of 5
  (0)

  Velika odprtina pečice tega štedilnika vam daje svobodo, da ste lahko radodarni pri serviranju. Pravzaprav, lahko naenkrat toliko pripravite, da bodo vsi dobili repete! Odštevalna ura zagotavlja večji nadzor nad kuhanjem, tako merjenje časa ni več stresno. Začnite z odštevanjem, nato pa postavite hrano v pečico. Ko se čas izteče, se oglasi zvočni signal. Tako lahko postrežete okusne obroke, ne da bi vam bilo treba pogledovati na uro. Steklo v vratih pečice, ki so enostavna za vzdrževanje. Popolnoma lahko odstranite vrata in steklene plošče ter jih hitro očistite. Pekače smo zasnovali tako, da imate v notranjosti kar največ prostora. S to dodatno svobodo lahko pečete več jedi ali večje količine jedi naenkrat.

  SKU: 7332543645688
 • , , ,

  Štedilnik Electrolux EKC6430AOW, steklokeramika

  0 out of 5
  (0)

  Da jedi ne bi bile preveč kuhane, ima ta pečica elektronsko programsko uro, ki izklopi toploto po koncu pečenja. Steklo v vratih pečice, ki so enostavna za vzdrževanje. Popolnoma lahko odstranite vrata in steklene plošče ter jih hitro očistite. Niste prepričani ali je plošča dovolj hladna in tako varna za čiščenje – preverite indikatorje toplote. Natančno vam sporočajo katero kuhališče je še vedno vroče. Pekače smo zasnovali tako, da imate v notranjosti kar največ prostora. S to dodatno svobodo lahko pečete več jedi ali večje količine jedi naenkrat.

  SKU: 7332543645657
 • , , ,

  Štedilnik Electrolux EKM51351OX, komb. 3 +1

  0 out of 5
  (0)

  Steklo v vratih pečice, ki so enostavna za vzdrževanje. Popolnoma lahko odstranite vrata in steklene plošče ter jih hitro očistite. Iz večnamenske pečice tega štedilnika bo vsaka jed odličnega okusa. In ker enakomerno porazdeli toploto, bo vsak grižljaj enako okusen. Premišljen predal za shranjevanje na dnu štedilnika vam nudi dodaten prostor, ki ga potrebujete za vse pripomočke. Tako so vedno pri roki, ko jih potrebujete.

  SKU: 7332543343652
 • , , ,

  Sušilni stroj Electrolux EW9H188SC, 8 kg, A+++, 3D scan

  0 out of 5
  (0)

  CycloneCare s tehnologijo 3DSense skrbi za vašo garderobo z izjemno nego. Zdaj lahko brez skrbi sušite občutljive svilene srajce, udobne volnene puloverje in debele, večslojne jakne. Predstavlja edinstveno sušenje, saj vsakokrat nežno poskrbi za vsa vaša oblačila. Skenira globoko v tkanino in samodejno prilagodi nastavitve za enakomerne rezultate. Od svile do volne, tkanine ostanejo čudovite na videz in otip. Zaščitene so celo puhovke, saj tako sušene ohranijo do 30 % več toplote kot sušene na zraku. Programa za posteljnino XL in mešano perilo XL lahko učinkovito posušita celo več brez potrebe po več ciklih. Tako prihranite čas in energijo. Je pripravna in prilagojena rešitev za vsak dan. DelicateCare prilagodi temperaturo in premikanje perila za pravo nego. Kakovost oblačil je ohranjena. GentleCare posuši perilo pri skoraj polovico nižji temperaturi kot pri običajnih sušilnih strojih, tako to ni nikoli izpostavljeno nepotrebni toploti.

  SKU: 7332543701261
 • , , ,

  Pralno sušilni stroj Electrolux EW7W361S, inverter

  0 out of 5
  (0)

  Sistem DualCare samodejno prilagodi program vrsti in teži perila. Tako je perilo negovano pri ravno pravšnji temperaturi z optimiziranim gibanjem bobna. Pranje in nato sušenje v enem enostavnem postopku. Tako se ohranijo izgled, otip in kakovost vsakega kosa perila. Naš 60-minutni program Non-Stop opere in posuši majhne količine perila v samo eni uri, saj je izjemno hiter in učinkovit. Tako je lahko perilo brez težav oprano in posušeno, ko želite. Naš sistem SensiCare stehta vsako količino perila in samodejno prilagodi program, tako se vaša oblačila perejo ustrezno dolgo. Na ta način preprečite prekomerno pranje in poskrbite, da perilo dalj časa ohrani lep izgled in je prijetnejše na otip.

  SKU: 7332543611478
 • , , ,

  Vgr. pomivalni stroj Electrolux EEM48320L, 60 cm

  0 out of 5
  (0)

  Predal v pomivalnem stroju 700 MaxiFlex vam omogoča, da z vajeti spustite svojo ustvarjalnost in uporabite vse pripomočke iz kuhinje. Od jedilnega pribora do večjih pripomočkov; prilagajate lahko razporeditev ter tako zagotovite prostor za vsak kos. Zaradi osvetljenega sistema povratnih informacij Beam on Floor ostane kuhinja tiha. Namesto glasnega piska, ki ga lahko zaduši hrup iz ozadja, naš pomivalni stroj sporoči stanje s projiciranjem pike na tla. Rdečo, ko deluje, in zeleno, ko je pomivanje končano.

  SKU: 7332543672875
 • , , ,

  Pralni stroj ELECTROLUX EW6F428B, 8 kg, inverter

  0 out of 5
  (0)

  Pralni stroj PerfectCare 600 s sistemom SensiCare prilagaja dolžino programa glede na količino perila. Tako porabi manj energije in vode ter preprečuje, da bi se perilo pralo predolgo. Omogoča najbolj ekonomične cikle tudi za najmanjšo količino perila. Naš anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil.

  SKU: 7332543578245
 • , , ,

  Pralni stroj ELECTROLUX EW6F527W 60cm,1,2K,7kg

  0 out of 5
  (0)

  Pralni stroj PerfectCare 600 s sistemom SensiCare prilagaja dolžino programa glede na količino perila. Tako porabi manj energije in vode ter preprečuje, da bi se perilo pralo predolgo. Omogoča najbolj ekonomične cikle tudi za najmanjšo količino perila. ima izredno veliko odprtino, ki omogoča precej lažje polnjenje stroja s perilom in praznjenje – celo z velikimi kosi perila, kot so odeje.

  SKU: 7332543640348

Prikazovanje 1–32 od 36 rezultatov

VAŠA KOŠARICA

close
Call Now Button