• NOVO!
  , , ,

  Električna pečica CANDY FCE 625 XL/E, inox/inox

  , , ,

  Električna pečica CANDY FCE 625 XL/E, inox/inox

  0 out of 5
  (0)

  Vgradna pečica CANDY FCE 625 XL/E iz linije Elite združuje sodoben dizajn in inovativne lastnosti. Ponaša se s prostornino 70 l, teleskopskimi vodili in mehkim zapiranjem vrat. Na voljo ima 9 načinov delovanja ter enostaven in hiter sistem čiščenja Aquactiva. Pečico je mogoče upravljati z dvema vgreznima gumboma za izbiranje funkcije in temperature, dodatne možnosti pa preko preglednega zaslona na dotik. Pečica ima ravna steklena vrata in detajle iz nerjavečega jekla. Inovativni tečaji poskrbijo za mehkejše in tišje zapiranje vrat pečice, s čimer preprečijo poškodbe ob vsakodnevni uporabi. Vrata pečice lahko brez skrbi zaprete samo z enim nežnim pritiskom. Sistem Aquactiva deluje s pomočjo pare in skrbi za lažje odstranjevanje maščobnih oblog v pečici. V posebno vdolbino na dnu pečice nalijte 300 ml destilirane vode in jo 30 minut segrevajte pri temperaturi 90 °C. Ko se po koncu programa pečica ohladi, umazanijo obrišite z vlažno krpo. Funkcija nadzira porazdelitev vlage in toplote, kar zagotavlja optimalno pečenje tako po videzu kot po okusu. Zmanjša izgubo vlage do 50%, zato živila ostanejo mehka in mamljivo dišijo. Ta način pečenja je primeren predvsem za peko kruha in sladic. Candy ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8016361913660
 • , , ,

  Električna pečica CANDY FCPS 615 X/1/E, inox/črna

  0 out of 5
  (0)

  Vgradna multifunkcijska pečica Candy FCPS 615 X/1/E je edinstvena pečica s parno funkcijo Smart steam ter sistemom čiščenja Aquactiva. Pečica se uvršča v energijski razred A, ima 8 načinov delovanja, njena prostornina pa je 70l. Z njo lahko upravljamo s pomočjo dveh ugreznih gumbov in dodatnega gumba za pečenje s paro. Ta pametna Candy pečica združuje metode tradicionalne peke z inovativno opcijo peke s paro. S pritiskom na gumb se bo voda v namenski vdolbini na spodnjem delu pečice spremenila v paro in poskrbela, da bodo vaše jedi še bolj okusne in bolj zdrave, saj za peko ne boste potrebovali dodatnega olja. Prednosti funkcije Smart steam: Pecivo postane mehkejše in nežno znotraj ter hrustljavo in zlato rjavo zapečeno navzven. Odlična za pripravo pudingov, flamov in nežnih sladic. Dodajanje pare pri peki mesa omogoča, da vsi sokovi ostajajo v sredici in ohranjajo meso sočno. Poseben sistem Aquactiva zagotavlja povsem preprosto čiščenje notranjosti pečice. Deluje na osnovi pare, ki učinkovito odstrani vso trdovratno maščobo. Vse kar potrebujete storiti je, da v vdolbino na dnu pečice vlijete 300 ml destilirane vode. Z izbiro programa Aquactiva se bo pečica segrevala 30 minut pri 90 °C. Po končanem delovanju programa površino obrišite z vlažno krpo. Candy ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8016361990029
 • , , ,

  Električna pečica CANDY FCXP 625 NXL/E, črna/inox

  0 out of 5
  (0)

  Vgradna multifunkcijska pečica CANDY FCXP 625 NXL/E združuje sodoben dizajn in inovativne lastnosti. Ponaša se s prostornino 80 l in teleskopskimi vodili. Na voljo ima 8 načinov delovanja omogoča upravljanje z dvema ugreznima gumboma za izbiranje funkcije in temperature, dodatne možnosti pa preko preglednega zaslona na dotik. Pečica ima ravna steklena vrata in detajle iz nerjavečega jekla. Spodnji in zgornji grelec se vklapljata s presledki, med tem pa deluje tudi ventilator. Samodejno je predhodno že nastavljena temperatura 40 °C, ki pa je med postopkom odtajanja ni mogoče spreminjati. Funkcija poskrbi za odtajanje živil pred pečenjem. Z izbiro programa za kroženje toplote bo priprava pice v domači pečici zelo enostavno kuhinjsko opravilo. Kljub temu, da je pica pripravljena v domači kuhinji, pa bo njen okus tak kot če bi jo pekli v krušni peči. Candy ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8016361913028
 • , , ,

  Električna pečica CANDY FCXNE 828X WIFI, črna/inox

  0 out of 5
  (0)

  Vgradna multifunkcijska maxi pečica CANDY FCXNE 828 X WIFI iz linije New Elite združuje sodoben dizajn in inovativne lastnosti. Ponaša se s prostornino 80 l, teleskopskimi vodili, omogoča pečenje na več nivojih hkrati, ima mehko zapiranje vrat in je Wi-fi povezljiva. Na voljo ima 9 načinov delovanja ter enostaven in hiter sistem čiščenja Aquactiva. Sistem Aquactiva deluje s pomočjo pare in skrbi za lažje odstranjevanje maščobnih oblog v pečici. V posebno vdolbino na dnu pečice nalijte 300 ml destilirane vode in jo 30 minut segrevajte pri temperaturi 90 °C. Ko se po koncu programa pečica ohladi, umazanijo obrišite z vlažno krpo. Funkcija Cook Light omogoča zdravo pripravo živil z manj maščob. Gretje s kombinacijo žara z ventilatorjem in pulznim kroženjem zraka zagotavlja ohranitev vlage v živilih ter hrustljavo zunanjost. Tako so živila pripravljena v krajšem času in odličnega okusa. Pečico je mogoče upravljati preko preglednega zaslona na dotik. Pečica ima ravna steklena vrata in detajle iz nerjavečega jekla. Uživajte v možnosti upravljanja pečice na daljavo. Z aplikacijo simply-Fi lahko v samo nekaj minutah pečico predhodno segrejete, nastavite odštevanje in konec kuhanja. Candy ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, registrirajte svoj aparat na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/ .

  SKU: 8016361999015
 • , , ,

  Kuhalna plošča Candy CMG 3 H1B, plin + elektrika

  0 out of 5
  (0)

  Candy kombinirana plošča CMG 3H1B širine 58 cm s tremi plinskimi in enim električnim kuhališčem v elegantni črni barvi. Za varnost poskrbijo elektromagnetna varovala za vsak gorilnik posebej. Upravljanje je mehansko z gumbi, ki so nameščeni na desni strani plošče. Z registracijo na spletni strani http://www2.candy.si/jamstvo/ pridobite dodatna 3 leta jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ – splošni pogoji.

  SKU: 8016361989542
 • , , ,

  Kuhalna plošča Candy CH 64 FC, steklokeramika

  0 out of 5
  (0)

  Steklokeramična plošča Candy CH 64 FC z inox obrobo ima 10 stopenj segrevanja in upravljanje na dotik. Za varnost poskrbijo varnostni zaklep za otroke indikator preostale toplote in samodejni izklop. Z registracijo na spletni strani http://www2.candy.si/jamstvo/ pridobite dodatna 3 leta jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ – splošni pogoji.

  SKU: 8016361953284
 • , , ,

  Kuhalna plošča Candy CI642CTT, indukcija

  0 out of 5
  (0)

  Indukcijska kuhalna plošča Candy CI 642 CTT z 9 stopnjami moči ponuja možnost povečane moči delovanja na vseh štirih kuhalnih poljih. Upravljanje je enostavno s tipkami na dotik, na preostalo toploto pa opozarja indikator. Plošča ima funkcijo »pavza«, s katero lahko začasno ustavite delovanje kuhališča in delo nadaljujete pozneje brez ponovnega nastavljanja. Za večjo varnost skrbi varovalo, ki preprečuje nenameren vklop. Kuhalna plošča ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let. Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ .

  SKU: 8016361990081
 • , , ,

  Kuhalna plošča Candy CIES 644 DC, indukcija

  0 out of 5
  (0)

  Candy indukcijska kuhalna plošča CIES 644 DC s fleksibilnim kuhališčem. Upravljanje je senzorsko na dotik z izbiro vsakega kuhalnega polja posebej. Ima možnost povečane moči delovanja za vsa štiri kuhališča, na preostanek toplote pa vas bo opozarjal indikator. S programsko uro lahko določate čas kuhanja, z otroškim zaklepom pa tudi preprečite nezaželjene vklope. Na najširše in najmočnejše kuhališče lahko postavite velike ali majhne posode poljubno, kamorkoli na površino in dosežete moč kuhanja do 4000 W. Najhitreje nastavite najvišjo moč na kuhališču. S funkcijo Power Boost se poveča hitrost kuhanja za kar 50%. Istočasno lahko s povečano močjo delujeta 2 kuhališči. Po 5 minutah plošča samodejno preklopi delovanje s povečane moči na predhodno nastavljeno stopnjo delovanja. Začasno ustavite delovanje kuhališča in delo nadaljujte pozneje brez ponovnega nastavljanja. Programska ura omogoča, da čas izklopa zamaknete od 1 do 99 minut. Kuhališče po izklopu ostane še nekoliko vroče. Plošča z znakom opozori, da bi se lahko na vročem kuhališču opekli. V primeru, da ste kuhališče pozabili izklopiti, se po določenem času plošča izklopi samodejno. Čas je odvisen od izbrane stopnje segrevanja kuhališča. Z registracijo na spletni strani www2.candy.si/jamstvo/ si lahko podaljšate jamstvo na skupno 5 let. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ – splošni pogoji.

  SKU: 8016361966383
 • , , ,

  Štedilnik Candy TRIO 9501/1X/NG, plinska plošča, statična pečica in pomivalni stroj

  0 out of 5
  (0)

  Candy prostostoječi štedilnik TRIO 9501/1X/NG združuje v enem aparatu pomivalni stroj, pečico in plinsko ploščo s pokrovom v standardnih dimenzijah. Statična pečica ima 40 l uporabne prostornine za peko in se uvršča v A energijski razred in doseže temperaturo do 230°C. Na voljo ima 5 načinov delovanja, priloženo ima eno mrežo in en pekač. Pomivalni stroj ima zmogljivost pomivanja 6 pogrinjkov in glasnost delovanja 56 dB. Uvršča se v A energijski razred, za pomivanje pa ima na voljo 6 programov, ki med pomivanjem dosežejo temperaturo do 75°C Plinska kuhalna plošča ima 4 kuhališča in emajlirano mrežo, upravljanje je enostavno z gumbi, vsak gorilnik ima elektromagnetno varovalo. Z registracijo na spletni strani https://www2.candy.si/jamstvo/ si lahko podaljšate jamstvo na skupno 5 let. Podaljšano jamstvo je promocijske narave, trajanje preverite na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ – splošni pogoji.

  SKU: 8016361976306
 • , , ,

  Vgr. pomivalni stroj Candy CDIMN 2D 622 PB/E, 60cm

  0 out of 5
  (0)

  Candy vgradni pomivalni stroj CDIMN 2D 622PB-E z zmogljivostjo 16 pogrinjkov v E energijskem razredu ter glasnostjo 43 decibelov. Poleg 9 različnih programov, ima pomivalni stroj možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Pomivalni stroj je opremljen s tretjo košaro in globljo spodnjo košaro, ki je primerna za velike krožnike. Za varnost pred izlitjem vode skrbi zaščita Aquastop. Posebnost sta tudi t.i. »Zoom« program, ki posodo opere in posuši v 39 min, ter opcija dodajanja posode v pomivalni stroj še 30 min po začetku cikla. Stroj ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let. Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/.

  SKU: 8016361990609
 • , , ,

  Vgr. pomivalni stroj Candy CDIMN 4S 622 PS/E, 60cm

  0 out of 5
  (0)

  Candy vgradni pomivalni stroj CDIMN 4S 622 PS-E z zmogljivostjo 16 pogrinjkov spada v energijski razred C. Pomivalni stroj ponuja 12 različnih programov, ter 7 različnih temperatur in ima možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Pomivalni stroj je opremljen z opcijo za samodejno odpiranje vrat (10cm) po koncu programa, ima tretjo košaro in globljo spodnjo košaro, ki je primerna za velike krožnike. Za varnost pred izlitjem vode skrbi zaščita Aquaprotect. Posebnost je tudi t.i. »Zoom« program, ki posodo opere in posuši v 39 min v A razredu. Stroj ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let. Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/.

  SKU: 8016361983922
 • , , ,

  Zamrzovalna omara Candy CFF 1864, 185 cm, 171 l, E

  0 out of 5
  (0)

  Zamrzovalna omara Candy CFF 1864M/N se ponaša s tehnologijo TOTAL NO FROST, ki omogoča avtomatsko odtajanje zamrzovalnika. Zamrzovalna omara ima prostornino 171 l, 6 prozornih predalov za boljšo preglednost in zmogljivost zamrzovanja 12,4 kg v 24 urah. Zamrzovalna omara je prostostoječa in spada v F energijski razred z glasnostjo 41 dB. V primeru električnega izpada bodo živila na hladnem še 8 ur. Zamrzovalna omara ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/ .

  SKU: 8059019017976
 • , , ,

  Zamrzovalna omara Candy CMIOUS 5144WHN,142 cm,160l

  0 out of 5
  (0)

  Zamrzovalna omara CMIOUS 5144WHN v beli barvi ima prostornino 160 l, 5 prozornih predalov za boljšo preglednost in zmogljivost zamrzovanja 7,2 kg v 24 urah. Zamrzovalna omara je prostostoječa in spada v E energijski razred z glasnostjo 42 dB. V primeru električnega izpada bodo živila na hladnem še 6 ur. Zamrzovalna omara ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8059019017969
 • , , ,

  Hladilnik CANDY CMDDS 5142SN, 143 cm, F

  0 out of 5
  (0)

  Prostostoječi dvovratni hladilnik Candy CMDDS 5142 SN z zamrzovalnikom zgoraj ima prostornino 163 l v hladilnem in 41 l v zamrzovalnem predelu in se uvršča v F energijski razred. Hladilnik ima tri steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter tri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 2kg/24h, čas ohranjanja temperature pa je 15h. Hladilnik spada v klimatski razred N/ST z glasnostjo delovanja 40 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev, za odpiranje ima integriran ročaj. Hladilnik ima možnost podaljšanja jamstva na 5 let. Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/.

  SKU: 8059019018539
 • , , ,

  Hladilnik CANDY CMDDS 5142WN, 143 cm, F

  0 out of 5
  (0)

  Prostostoječi dvovratni hladilnik Candy CMDDS 5142 WN z zamrzovalnikom zgoraj se uvršča v F energijski razred in ima prostornino 163 l v hladilnem in 41 l v zamrzovalnem predelu. Hladilnik ima tri steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter tri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 2kg/24h, čas ohranjanja temperature pa je 8 h. Hladilnik spada v klimatski razred N/ST z glasnostjo delovanja 41 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev, za odpiranje ima integriran ročaj. Hladilnik ima možnost podaljšanja jamstva na 5 let. Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/.

  SKU: 8059019018553
 • , , ,

  Hladilnik CANDY CMDDS 5142XN, 143 cm, F

  0 out of 5
  (0)

  Prostostoječi dvovratni hladilnik Candy CMDDS 5142 XN z zamrzovalnikom zgoraj se uvršča v F energijski razred in ima prostornino 163 l v hladilnem in 41 l v zamrzovalnem predelu. Hladilnik ima tri steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter tri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 2kg/24h, čas ohranjanja temperature pa je 8 h. Hladilnik spada v klimatski razred N/ST z glasnostjo delovanja 41 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev, za odpiranje ima integriran ročaj. Hladilnik ima možnost podaljšanja jamstva na 5 let. Preverite pogoje jamstva na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/.

  SKU: 8059019018560
 • , , ,

  Hladilnik CANDY CMCL 5144XN, 144 cm, E

  0 out of 5
  (0)

  Prostostoječi hladilnik Candy CMCL 5144XN v srebrni barvi z zamrzovalnikom spodaj, se uvršča v E energijski razred in ima prostornino 153 l v hladilnem in 52 l v zamrzovalnem predelu. Hladilnik se ponaša s tehnologijo LOW FROST, ki upočasnjuje nastajanje ledu v zamrzovalniku, ima tri steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter tri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 2,4 kg/24h. Hladilnik spada v klimatski razred N-ST z glasnostjo delovanja 39 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev, za odpiranje pa ima integriran ročaj. Hladilnik ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8059019023175
 • , , ,

  Hladilnik CANDY CMCL 5172WN, 176 cm, F

  0 out of 5
  (0)

  Prostostoječi hladilnik Candy CMCL 5172 WN v beli barvi z zamrzovalnikom spodaj, se uvršča v F energijski razred in ima prostornino 187 l v hladilnem in 75 l v zamrzovalnem predelu. Hladilnik se ponaša s tehnologijo LOW FROST, ki upočasnjuje nastajanje ledu v zamrzovalniku, ima štiri steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter tri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 3,4 kg/24h. Hladilnik spada v klimatski razred N-ST z glasnostjo delovanja 39 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev, za odpiranje pa ima integriran ročaj. Hladilnik ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8059019020440
 • , , ,

  Hladilnik CANDY CMCL 5172XN, 176 cm, F

  0 out of 5
  (0)

  Prostostoječi hladilnik Candy CMCL 5172XN v inox barvi z zamrzovalnikom spodaj, se uvršča v F energijski razred in ima prostornino 187 l v hladilnem in 75 l v zamrzovalnem predelu. Hladilnik se ponaša s tehnologijo LOW FROST, ki upočasnjuje nastajanje ledu v zamrzovalniku, ima štiri steklene police, predal za sadje in zelenjavo ter tri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 3,4 kg/24h. Hladilnik spada v klimatski razred N-ST z glasnostjo delovanja 39 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev, za odpiranje pa ima integriran ročaj. Hladilnik ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8059019020464
 • , , ,

  Hladilnik CANDY CVNB 6184W/S1, 185 cm, E

  0 out of 5
  (0)

  Prostostoječi No-Frost hladilnik CVNB 6184 W/S1 v beli barvi z zamrzovalnikom spodaj se uvršča v E energijski razred in ima prostornino 223 l v hladilnem in 94 l v zamrzovalnem predelu. Hladilnik ima štiri steklene police, en velik predal za sadje in zelenjavo ter štiri police na vratih. Zmogljivost zamrzovanja je 4,3 kg/24h. Hladilnik spada v klimatski razred SN-N-ST z glasnostjo delovanja 41 dB. Za dobro preglednost v hladilniku skrbi LED osvetlitev. Hladilnik ima možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/.

  SKU: 8016361990968
 • , , ,

  Ameriški hladilnik CANDY CHSBSO 6174XWD, 177 cm, E

  0 out of 5
  (0)

  Velik ameriški hladilnik Candy CHSBSO 6174 XWD zagotavlja maksimalno kapaciteto za shranjevanje hrane in se prilega vsaki kuhinji. Ponaša se s tehnologijo NO FROST, samodejnim odtajevanjem hladilnega in zamrzovalnega predela ter točilnikom vode z rezervoarjem. Na voljo ima posebni funkciji za hitro hlajenje in hitro zamrzovanje, ter eko funkcijo za hlajenje pri najnižji porabi električne energije. Hladilnik ima možnost podaljšanega jamstva na skupno 5 let. Preverite pogoje jamstva na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ .

  SKU: 8059019006086
 • , , ,

  Ameriški hladilnik CANDY CHSVN 174XN, 177 cm, E

  0 out of 5
  (0)

  Velik ameriški hladilnik Candy CHSVN 174 X zagotavlja maksimalno kapaciteto za shranjevanje hrane in se prilega vsaki kuhinji. Ponaša se z inverter motorjem, ki vzdržuje konstantno temperaturo, ima daljšo življenjsko dobo in zmanjša porabo električne energije. Tehnologija NO FROST prepreči nastajanje ledu in omogoča samodejno odtajanje hladilnega in zamrzovalnega predela. Hladilnik ima tudi možnost podaljšanega jamstva na skupno 5 let. Preverite pogoje jamstva na spletni strani: https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ .

  SKU: 8059019006079

Prikaz vseh 22 rezultatov

VAŠA KOŠARICA

close
Call Now Button