Začarani krog tehnoloških inovacij

Tehnološke inovacije nam že stoletja poenostavljajo življenje. Kar pomislite, kako je bilo takrat, ko ni bilo elektrike, telefona, interneta? Si lahko predstavljate življenje v 19. ali celo 18. stoletju?

Vsekakor pa tehnološki razvoj prinaša tudi kup nevšečnosti in veliko sivih las staršem, ki nemočno gledajo svoje otroke, kako zapravljajo otroštvo pred zasloni prenosnih konzol in pametnih telefonov. Vam je to znano?

Dejstvo je, da večina otrok in najstnikov obožuje tehnološke novosti. Zanje so starši na neki način tehnološki dinozavri – zdi se jim, da so starši, kar se tehnologije tiče, vedno en korak za njimi. Lahko rečemo, da je to najstniška domišljavost, občutek, da je ves svet njihov. Otroci naše dobe tudi precej hitro odrastejo, želijo biti samostojni, sami odkrivati svet, no, bolje rečeno splet … Saj pravi svet, tisti analogni in ne digitalni, jih skorajda ne zanima več! Torej smo starši tisti, ki morajo poskrbeti, da se stvari spremenijo. Naši otroci morajo ven, morajo se družiti z vrstniki, prijatelji, morajo odkrivati svet okoli sebe. No, tu pa nastane nov problem – veliko staršev si skorajda ne predstavlja, da bi svoje otroke »pustili« v svet … raje jih imajo doma – pod nadzorom – tako vedo, da so v sobi, gledajo YouTube oziroma se igrajo z neznanci na drugem koncu planeta.

Kako iz tega začaranega kroga? Starši dobro vedo, da otroci ne smejo biti le med štirimi stenami pred utripajočimi monitorji, otroci morajo ven … Toda starše je strah! Kaj vse se dogaja na ulicah, v mestih … Koliko otrok izgine, se ponesreči, lahko ga kdo ugrabi, lahko se izgubi … Seveda, vse to je res – vendar je bilo vse to res tudi pred 40 ali 50 leti.

Rešitev? Če verjamete ali ne, rešitev za ta problem pa nam prinaša prav tehnologija! Odgovor je natančno določanje lokacije uporabnika, ki uporablja tako imenovano tehnologijo GPS (Global Positioning System). S to tehnologijo lahko vedno vemo, kje smo, kako do določenega cilja in predvsem nam ta tehnologija omogoča tudi to, da do metra natančno vemo, kje je naš otrok.

Pametne ure za mirne starše!

Ena od takih novosti, ki spreminjajo svet, je zagotovo pametna ura, namenjena otrokom. V spletni trgovini najnakupi.si ali na telefonski številki 080 6116 lahko na primer naročite uro Smartwatch za otroke z vgrajeno sledilno napravo (GPS). To je pametna ura za otroke, ki poskrbi za to, da so vaši otroci vedno varni in vi brez skrbi.

Smartwatch za otroke je otroška pametna ura z vgrajeno sledilno napravo in je prava izbira za vas in za vaše otroke. Omogoča vam, da lahko preverite, kje je vaš otrok, in tako ste brez skrbi. Ura poskrbi tudi za to, da so vaši otroci vedno v koraku s časom.

Bodite brez skrbi, Pametna ura za otroke overnis 221914 GPS poskrbi, da vedno vidite natančno lokacijo vaših sončkov. Na voljo na najnakupi.si in brezplačni telefonski številki 0806116! Izkoristite spomladansko akcijo – zdaj: 29,90 EUR, prej: 49,90 EUR

Karmen Spacapan / Revija Maja št. 6 – 2019

 

-40%

Smartwatch za otroke z vgrajeno sledilno napravo (GPS)

Zaloga:

Na zalogi samo še 2


Pametna ura za otroke poskrbi za to, da so vaši otroci vedno varni in vi brez skrbi ter je lahko odlična ideja za darilo.

 • otroška pametna ura
 • točna lokacija vaših otrok
 • ideja za darilo vaših sončkov

29.90 49.90

 • modra
 • oranžna
Počisti
 Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 080 6116

Smartwatch za otroke overnis

Smartwatch za otroke overnis je otroška pametna ura z vgrajeno sledilno napravo in je prava izbira za vas in za vaše otroke.  S pomočjo nje lahko preverite kje se vaš otrok nahaja in tako ostanete brez skrbi. Ura poskrbi tudi za to, da so vaši otroci vedno v koraku s časom, je pa tudi lahko odlična ideja za darilo vaših sončkov.

Bodite brez skrbi, tu je Smartwatch za otroke overnis 221914 GPS, ki poskrbi, da vedno vidite točno lokacijo vaših sončkov.

SMARTWATCH ZA OTROKE OVERNIS 221914 GPS
SMARTWATCH ZA OTROKE OVERNIS 221914 GPS

Lastnosti

Na voljo v čudoviti modri in oranžni barvi. Primerna je tako za fante kot za dekleta. Bodite v koraku s časom, otroška pametna ura je prava izbira za vas in vaše otroke.

 • Barva: Modra, Oranžna
 • Baterija za polnjenje: USB
 • GPS: da
 • Napetost: 5 V

igrače, ura, pametna ura, otroška ura, smartwatch za otroke overnis 221914 GPS

> Lastnosti

Na voljo v čudoviti modri in oranžni barvi. Primerna je tako za fante kot za dekleta. Bodite v koraku s časom, otroška pametna ura je prava izbira za vas in vaše otroke.

 • Barva: Modra, Oranžna
 • Baterija za polnjenje: USB
 • GPS: da
 • Napetost: 5 V
SMARTWATCH ZA OTROKE OVERNIS 221914 GPS
Barva
Izberi paket
Izberi živalco:
Motiv
Postavitev
Spol
Velikost
barva

modra, oranžna

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

VAŠA KOŠARICA

close
Call Now Button