Tako ga boste popolnoma obnorele!

Se je strast med vama v zadnjem času nekoliko ohladila? In so iskrice, ki so prasketale, ko ste ga pogledali v oči, čisto potihnile? Vi pa bi to, seveda, radi spremenili! Da pozabljeno erotično energijo spet obudite k življenju, pravzaprav ne potrebujete posebnega truda. Dovolj bo en sam ples in partner bo v vas zopet videl boginjo ženskosti.

Tako imenovani tease dance (ples zapeljevanja ali ameriška striptiz aerobika) je kombinacija erotičnih gibov in aerobnih vaj, s katerimi tudi krepimo in učvrstimo telo. Namenjen je vsem tistim, ki bi rade odkrile svojo ženskost ter s tem tudi popestrile in začinile svoje ljubezensko življenje, si dvignile samozavest in končno uresničile tiha sanjarjenja.

S tem plesom, ki se v osnovni različici izvaja ob drogu, lahko pa tudi ob stolu, s palico, klobukom, morda s pahljačo ali kakšnim drugim pripomočkom, boste iz otopelosti prebudile še tako zadržanega partnerja in ga zapeljale s svojo drznostjo, sproščenostjo in seksapilnimi gibi.  Obujte torej svoje čevlje z vrtoglavo peto in se pripravite na vroč večer:

1. Partnerja začnite zapeljevati že čez dan. Pošljite mu sporočilo po e-pošti ali ga pokličite po telefonu. Naročite mu, naj kupi šampanjec. Ko boste deset minut od doma, ga pokličite še enkrat, prosite ga, naj zavrti vaš najljubši CD, ugasne luči in sede na kavč. Nato globoko zajemite zrak in se pripravite na …

2. Energično odprite vhodna vrata in odložite torbico v kot. Če on ves v pričakovanju še ne sedi na kavču, ga pošljite tja. Zakorakajte v dnevno sobo, in sicer tako, da se vaši boki zibljejo v obliki številke osem, ki si jo predstavljate v mislih. Med hojo postavljajte nogi drugo pred drugo, prsi naj bodo izbočene, glava dvignjena.

3. Igrajte se s svojim šalom. To naj bo vaš nadomestek pernate verige. Z njim bodite grobe, zatem nežne. Božajte ga zapeljivo, potuje naj po vaših ramenih, z ene strani na drugo, čez hrbet, okoli trebuha. Šal je odličen pripomoček, ki ga lahko uporabljate tudi namesto preveze za oči ali ga položite okoli njegovega vratu in ga potegnete bližje ….

4. Počasi, ampak res počasi si slecite jakno. Najprej odprite zadrgo ali gumbe, zatem pomigajte z rameni tako, da vam bo oblačilo samo zdrsnilo na tla.

5. Proti svojemu moškemu bodite obrnjene s hrbtom in ga od časa do časa zapeljivo poglejte čez ramena. Zdaj je na vrsti še slačenje krila. Odpnite ga kar se da počasi in pustite, da samo zdrsne navzdol. Pazljivo stopite iz njega in pazite, da se pri tem ne spotaknete.

6. Zdaj imate na sebi le bluzo, spodnje perilo in visoke pete. Čas je, da se po plesišču malo zavrtite. S tem boste dvignili napetost pred nadaljevanjem večera. Plešite počasi, lahko si pomagate s stolom, primete v roke pahljačo ali si omislite kak drug pripomoček, s katerim si boste zaposlili roke. S koraki se nikar ne obremenjujte, preprosto se gibajte po glasbi.

7. Preostanek slačenja naj opravi vaš partner. Približajte se mu in dvignite nogo na njegovo koleno. Če ni čisto »lesen«, bo takoj dojel, da vam mora sezuti čevlje in sneti nogavice (obujte samostoječe, lahko tudi v kombinaciji s podvezico).

8. Kako boste nadaljevali naprej, je odvisno tudi od partnerja. Če bo že tako razvnet, da ne bo mogel več mirno sedeti, dajta domišljiji prosto pot. Sicer pa priporočamo nadaljevanje s plesom. Lahko nadaljujete solo in vmes odvržete s sebe še preostala oblačila. Držite se le navodila, da to počnete čim bolj elegantno, počasi, s stilom. Pri tem se nežno dotikajte svojega telesa, božajte se po vratu, prsih, trebuhu … Začutite svojo ženskost in jo nesramežljivo pokažite tudi njemu, ki bo, verjemite, zdaj zdaj eksplodiral.