Resnica o 8. marcu, dnevu žena

Danes (8. marec) bodo po vsej državi razno razne proslave, zvečer bo najbrž kar nekaj žensk s prijateljicami šlo na kakšno zabavo … Nekatere si bodo gotovo privoščile tudi malce bolj ‘vroče dogajanje’. Zanimivo bi bilo ženske, ki bodo nocoj veselo nazdravljale, zakaj se dan žena sploh praznuje in zakaj prav 8. marca …

Če ste med tistimi, ki ne vedo prav dobro, zakaj ženske praznujejo prav 8. marca, vam to razkrijemo kar mi. Dan žena ima svoje korenine v zgodovini, natančneje v socialistični ideologiji.
Vse skupaj naj bi se začelo čez lužo, v Združenih državah Amerike, kjer je bila ideja za praznovanje dneva žena prvič sprejeta februarja 1909. Pobudo je dala AMERIŠKA SOCIALISTIČNA STRANKA, ki je želela volilno pravicozagotoviti tudi ženskam! Potem se je to razširilo tudi v Evropo, kjer je pobudo za praznovanje dneva žena sprejela pobudo Clara Zetkin v Kopenhagnu med Mednarodno konferenco socialističnih žensk. Do leta 1921 je imela vsaka posamezna država svoj datum za praznovanje … Vse dokler je padla odločitev – dan žena bomo praznovali 8. marca! To pa je bilo sprejeto na 2. konferenci komunističnih žensk, v Moskvi …  

Neresnica o 8. marcu

Marsi kje ste lahko prebrali, da 8. marec praznujemo zaradi obeležitve tragedije, ki se je zgodila v neki tovarni v New Yorku, kjer naj bi prišlo do hudega požara, v katerem je umrlo veliko število delavk. No, to ne drži. 8. marec ima pač politične korenine.

NAJNAKUPI VAS RAZVAJA

Torej 8. marec je praznik, ki ima svoje korenine v socialistični ideologiji, z leti pa se je spremenil v praznik zabave in sproščenega druženja veselih žensk, ki tu in tam prav na ta dan zaidejo tudi v kakšen lokal, kjer so pomanjkljivo oblečeni mladeniči … Ampak to je res že druga zgodba. Ker si ženske res zaslužijo čim več in ker jih je potrebno razvajati, so se na najnakupi.si odločili, da bodo ženskam ponudili neverjetne popuste! Pohitite, akcija traja le en dan – na dan žena.

NAJNAKUPI PODARJA KAR 30% POPUST NA VSE IZDELKE LINIJE FACE COMPLEX!

Vsi izdelki iz vrhunske kozmetične linije Face Complex so le danes, na dan žena, znižani kar za 30%. za uveljavitev tega mega popusta, morate vpisati kupon z imenom: Facecomplex30 in vaš 30% popust je aktiviran!

KODA ZA POPUST: Facecomplex30