– 5 kg v 7 dneh?

Najboljša je sezonska zelenjava

Resnica ali znanstvena fantastika? Je možno na zdrav način v le 7 dneh izgubiti 5 kilogramov? Nekateri poznavalci trdijo, da je možno in k temu naj bi pripomogla revolucionarna in dobesedno magična shujševalna juha!

Ne moremo vam zagotoviti, da boste s pomočjo te juhe resnično shujšali, čeprav so tovrstne diete res pravi hit … Lahko pa vam povemo, da je po preobilnem decembrskem prehranjevanju, nekajdnevna kura s to juho lahko čisto pozitivna in blagodejna stvar. Najbrž boste res izgubili kakšen kilogram, predvsem pa boste vašemu telesu privoščili malce počitka in ga na tak način tudi razstrupili.

Čeprav na spletu mrgoli receptov za čudežno shujševalno juho, vam priporočamo, da si omislite neko svojo različico. Najbolje je, da izberete sezonsko zelenjavo in da se izognete umetnim ojačevalcem okusa. Dovolj bo le ščepec soli, poper in nekaj začimb.

Juha – osnovne sestavine:

  • Kilogram paradižnika (lahko je v konzervi)
  • 1,5 litra vode
  • sol, poper, začimbe
  • 2 veliki zeleni, rdeči ali rumeni papriki
  • 6 velikih mladih čebul
  • 1/2 večje glavice zelja (približno 1 kg)
  • zelena (koren in listje) približno 1 kg

Vse sestavine narežete na kocke in kuhate vse dokler ne postanejo mehke. Začinite po želji, lahko uporabite pisano paleto začimb od timijana do majarona ali bazilike.

Juho lahko jeste za kosilo in večerjo. Pijte veliko vode in uživate tudi sezonsko sadje. S takim načinom prehranjevanja ne smete pretiravati, saj vam lahko škoduje. Priporočljivo je, da detox dieto z juho delate največ dva dni.

Veliko preprostejši in obenem varen način, da vaše telo razstrupite in dosežete želene rezultate pa je ta tandemski dvojec – kliknite in odkrijte, kako do lepe postave in izjemnega počutja!