• , ,

  Vankyo Leisure 430W 1080P HD Wi-Fi projektor, bel

  0 out of 5
  (0)

  PODPORNA LOČLJIVOST HD 1080P: Nič več zamegljenih filmov na prostem ali v domačem kinu. Vankyo 430W omogoča izvrstno kakovost slike. Nadgrajena svetilnost je 60 % svetlejša od drugih projektorjev 720p.

  SINHRONIZACIJA S PAMETNIM TELEFONOM PREKO WIFI-ja: Za zrcaljenje zaslona ni več potreben kabel in ni zakasnitve pri predvajanju. Izboljšan WiFi modul in nabor čipov zagotavljata brezhibno povezavo preko WiFi-ja.

  VEČ MOŽNOSTI POVEZAVE ZA VEČ ZABAVE: Opremljen z več možnosti povezav, kot so HDMI / USB / AV / VGA / SD, video projektor je lahko ustrezno združljiv s TV “stick-em”, pametnim telefonom, prenosnikom za predvajanje Netflixa, Amazon Prime, Hulu.

  VELIKI ZASLON & Vgrajen ZVOČNIK: Velikosti gledanja v razponu od 40 -236 inch oziroma od 100 – 500cm popolnoma ustrezajo vašim potrebam po projekciji v različnih primerih. Prav tako lahko dobite najboljši vidni kot in velikost gledanja s korekcijo trapeza in prilagoditvijo ostrenja.

  PRENOSNI DIZAJN & IDEALNA IZBIRA: Projektor je popolnoma lahek in kompaktne velikosti. Prilagojena torbica omogoča priročno nošenje. Podprta je tudi montaža na strop.

  SKU: BLUE1549115

Prikaz edinega rezultata

VAŠA KOŠARICA

close