• ,

  Električni skiro UrbanRide 82L

  0 out of 5
  (0)

  Električni skiro UrbanRide 82L je skiro nove generacije in se ponaša s kvalitetno ter robustno izdelavo. Močan 350 W motor in baterija (6 Ah) omogočata, da z njim lahko prevozite od 15 do 20 km (odvisno od konfiguracije terena, vremenskih pogojev in teže voznika), pospešite do 25 km/h (trifazni nadzor hitrosti), hitrost pa zmanjšujete z zadnjo disk zavoro. Na krmilu ima barvni večfunkcijski zaslon na katerem boste lahko razbrali vse potrebne potovalne informacije. Je zložljiv, kar omogoča enostavno shranjevanje in mobilnost. Skiro je opremljen s prednjo in zadnjo vzmetjo, kar olajša vožnjo po nezahtevnem razgibanem terenu.

  SKU: 3700092679623
 • ,

  Električni skiro UrbanRide E-Cross Pro BOOST

  0 out of 5
  (0)

  eCross Pro Boost je predstavnik najnovejša in najbolj zmogljive eCross serije električnih skirojev blagovne znamke Urbanglide. Predstavlja pravo kombinacijo dosega, udobja in moči. Njegov glavni argument je dvojni motor (spredaj in zadaj). Z aktiviranjem dvojnega motorja izkoristite do 2x 800W moči in uživate v neverjetnem pospeševanju in navoru ter se z lahkoto spopadate z zahtevnejšim terenom. Vožnja je izjemno mehka in udobna. Skiro je opremljeno z litijevo baterijo 13Ah/48V in ima doseg do 45km. Opremljen je z dvema disk zavorama spredaj in zadaj, dvojno sprednjo lučjo, svetlobnimi stranskimi trakovi ter zadnjo lučjo zato ga lahko uporabljamo tudi v urbanem okolju. ECross Pro Boost ima zelo široko platformo in je popolnoma vzmeteno s sprednjo vilico s 4 vzmetmi in zadnjo vilico z 2 vzmetmi. Poleg tega lahko s teleskopskim krmilom prilagodite višino krmila (visok položaj: 130 cm; nizek položaj: 100 cm), da bo ustrezala uporabniku. Na LCD zaslonu nadzorujete in prilagodite hitrost – na voljo so 3 stopnje hitrosti (od 6 km/h do 25 km/h). Na zaslonu lahko dostopate tudi do podatkov o potovanju: hitrosti, prevoženi razdalji, stanju baterije itd. Kljub svoji impozantni velikosti (130/100x121x60 cm) je UrbanGlide opremil eCross z zložljivimi ročaji in teleskopskim krmilom, da bi optimiziral njegovo shranjevanje. Ko je zložen, ga je mogoče diskretno shraniti, saj so njegove dimenzije 121x43x24,5 cm. Električni skiro eCross Pro Boost je primeren za izkušenejše uporabnike.

  SKU: 3700092656440
 • ,

  Električni skiro UrbanRide E-Cross Pro

  0 out of 5
  (0)

  E-Cross Pro je predstavnik najnovejše in najzmogljivejše serije električnih skirojev E-Cross blagovne znamke UrbanGlide. Robustni skiro E-Cross Pro je opremljen z litij-ionsko baterijo 13 Ah/48 V, ki omogoča doseg do 45 km (le-ta je odvisen tudi od terena in teže uporabnika). Opremljen je z 800 W motorjem, ki je bistveno zmogljivejši od motorjev, ki so vgrajeni v standardne modele skirojev (250 ali 350 W). E-Cross Pro bo z lahkoto premagal tudi zahtevnejše klance, kjer vas nizkocenovni skiroji po navadi pustijo »na cedilu«. Z dvema kolutnima/disk zavorama spredaj in zadaj pa lahko uspešno nadzorujete vso to moč motorja. Vožnja z njim je zelo udobna, saj se E-Cross Pro ponaša z zelo širokim podnožjem, širokim krmilom, velikimi kolesi in je v celoti vzmeteno. Poleg tega lahko enostavno prilagodite višino teleskopskega krmila (visok položaj: 130 cm; nizek položaj: 100 cm), zato je primeren tudi za višje uporabnike. Na zaslonu LCD lahko nadzorujete in prilagajate hitrost – na voljo so 3 stopnje hitrosti (od 6 km/h do 25 km/h). Na zaslonu lahko dostopate tudi do podatkov o potovanju: hitrosti, prevoženi razdalji, stanju baterije itd. Kljub svoji impozantni velikosti (130/100 x 60,5 x 106 cm) je UrbanGlide opremil E-Cross Pro z zložljivimi ročaji in teleskopskim krmilom, da bi optimiziral njegovo shranjevanje. Ko je zložen, ga je mogoče diskretno shraniti, saj so njegove dimenzije 120 x 24 x 43 cm. E-Cross Pro je zmogljiv, robustni električni skiro atraktivnega videza namenjen predvsem zahtevnejšim uporabnikom.

  SKU: 157774
 • ,

  Električni skuter UrbanGlide Bike 140

  0 out of 5
  (0)

  Električni skuter UrbanBike 140 doseže maksimalno hitrost do 25 km/h, njegova nosilnost pa znaša 120 kg. Skuter je (delno) zložljiv in kompakten, zato ga lahko vzamete s seboj skoraj povsod. Odlikujejo ga velika kolesa in zadnja in sprednja disk zavora. Udoben sedež in napihljive pnevmatike premera 35cm omogočajo udobno vožnjo. Za pospeševanje pa enostavno zavrtite ročico kot pri klasičnih skuterjih. Opremljen je z nosilcem za telefon ter s sprednjo in zadnjo LED lučjo. S pomočjo aplikacije UrbanGlide in bluetooth povezave ga lahko nadzorujete/upravljate (opcijsko) tudi prek telefona.

  SKU: 3700092656792
 • ,

  Električni skiro UrbanRide 100S

  0 out of 5
  (0)

  Električni skiro proizvajalca UrbanGlide, Ride 100s je skiro nove generacije (modelno leto 2021) ki v sebi združuje vrhunski dizajn in robustnost. Zmogljiva baterijo (10 AH) vam omogoča da z njim lahko prevozite do 30 km (odvisno od konfihuracije terena in teže voznika), najvišja hitrost pa je 25 km/h. Skiro je opremljen z zadnjo vzmetjo, kar olajša vožnjo po nezahtevnem razgibanem terenu. Pnevmatike velikosti 10 palcev (25,4 cm) dodatno pripomorejo k udobni vožnji. Polna trda pnevmatika s specifično obliko z luknjami zelo dobro absorbira udarce. Poleg tega ni nevarnosti, da bi se preluknjala. Sprednja in zadnja LED luč pa bosta še dodatno poskrbeli za vašo varnost. Trifazni nadzor hitrosti (3 hitrosti) omogoča voznikom, da ga prilagajajo svoji starosti in veščinam. Enostaven dostop do gumba za hitrost in zavorne ročice vam omogoča varno pospeševanje in zaviranje. Skiro je opremljen tudi z zvoncem. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu zlaganja lahko skiro zložite oz. postavite v nekaj sekundah, kar omogoča enostavno shranjevanje in mobilnost.

  SKU: 3700092617052

Prikaz vseh 5 rezultatov

VAŠA KOŠARICA

close