NajRecepti

Jan Kovačič najraje pripravi …

Ribo zna seveda tudi sfilirati … Trener Jan Kovačič je velik gurman, ki si rad svoje obroke pripravlja sam. Jan je vegetarijanec, a kljub temu se ne odreka ribjemu mesu. Zelo rad ima morske ribe, ki mu jih v Ljubljano prinese prijatelj ribič. Skoraj najraje pa ima brancina, ki ga ...
Preberi več

– 5 kg v 7 dneh?

Najboljša je sezonska zelenjava Resnica ali znanstvena fantastika? Je možno na zdrav način v le 7 dneh izgubiti 5 kilogramov? Nekateri poznavalci trdijo, da je možno in k temu naj bi pripomogla revolucionarna in dobesedno magična shujševalna juha! Ne moremo vam zagotoviti, da boste s pomočjo te juhe resnično shujšali, ...
Preberi več
sarma

1. 1. 2018 nas čaka – sarma!

Veliko ljudi si prvi dan v letu privošči tradicionalno ‘regenerativno’ sarmo. Poznamo veliko načinov za pripravo, mi vam predstavljamo najbolj enostavnega. POTREBUJEMO: 1 celo glava kislega zelja Nadev, ki ga zavijemo v list zelja: 1 kg mešanega mletega mesa (govedina, svinjina) 2 decilitra riža 2 jajci 1 strok česna Peteršilj ...
Preberi več
Nebeško praznična sladica

Nebeško praznična sladica

Nebeško dobra praznična sladica, ki jo lahko pripravite skupaj z vašimi najmlajšimi. Čas priprave40 min                  Čas kuhanja15 min                     Skupaj55 min Sestavine za 6 oseb: 500 ml  sladke smetane za stepanje 1000 g  maskarponeja, zmešanega z ...
Preberi več

Božični piškoti

Zavedanje, da se približuje čaroben čas v letu, božični čas, ko lahko za trenutek pozabimo na vse. Vonj po zimi,  praznične melodije in seveda  dišeči božični piškoti, ki pričarajo praznično vzdušje ter so obliž za še tako globoko rano. Vsaj za kratek čas … Božični piškoti – enostavno osnovno testo ...
Preberi več

Nove ideje za jedi s piščancem

Kaj si želi sodobna ženska, ko se vrne iz službe domov? Na štedilniku pričarati v največ pol ure in za malo denarja nekaj zdravega, okusnega in lahkega. Idealna sestavina za takšne jedi je piščanec, katerega boste spoznali kot sestavino vroče juhice ali bogate enolončnice, v jedeh, na hitro zapečenih v ...
Preberi več
Loading...