Mož brutalno pretepel znano pevko!

37-letna Nataša Bekvalac naj bi bila še ena od mnogih žrtev družinskega nasilja. Kot poročajo srbski mediji, je pevka prišla na urgenco v spremstvu sestre. Osebju in policiji je takoj povedala, da jo je pretepel mož, IT strokovnjak Luka Lazukić. Policija je takoj šla v lov za Natašinim možem in ga našla šele po enem dnevu. Luka se je namreč skrival pri svojih starših v Novem Beogradu.

Nataša ob izhodu iz beograjske bolnišnice

Natašina plat zgodbe

Nataša je medijem povedala svojo plat zgodbe. Luka naj bi zvečer šel ven s prijatelji, Nataša pa je ostala doma s svojo malo dojenčico. Ko se je Luka pozno ponoči vrnil k Nataši, je ta takoj ugotovila, da je preveč spil. Kasneje mu je vzela mobilni telefon in med pregledovanjem SMS sporočil ugotovila, da si njen mož dopisuje z drugo žensko. Nataša je Luki to takoj očitala in takrat naj bi se vnel divji spor, ki je končal s pestmi in brcami. Luka naj bi namreč Natašo hudo pretepel … Tako hudo, da se je takoj odpeljala v bolnišnico in vse skupaj tudi prijavila policiji.

Lukova plat zgodbe

Luka pa je policiji podal precej drugačno zgodbo. Priznal je, da je prišel domov precej vinjen in povedal tudi, da je med njim in soprogo prišlo do hudega spora. Luka je policiji povedal, da ga je Nataša fizično napadla in da jo je grobo odrinil … Zaradi česar je nerodno padla in se udarila v glavo. Luka je povedal, da mu je zelo žal in da ženi ni želel storiti ničesar slabega.

Medtem so se že oglasile Natašine kolegice, ki so obsodile napad, med njimi pa je najbolj glasna Ceca, ki ne tolerira nikakršnega nasilja nad ženskami.


MORDA TE ZANIMA TUDI TO:

SEKS afera ‘gola Ceca’ dobila epilog

Ceca je očitno vendarle imela prav, ko je trdila, da so fotografije, na katerih je popolnoma gola in v zelo kočljivih situacijah, dejansko fotomontaža. Srbska diva je napovedala boj proti vsakomur, ki bo sporne fotografije objavil in tako tudi uspela, da se niso fotografije še bolj razširile po spletu. Pronašli …
Preberi več