Kate Middleton – Počne nekaj, česar ne bi smela …

Prepovedana frizura

Najbrž je precej težko biti žena princa Williama in slediti vsem zapovedim kraljevega protokola … Kate Middleton je vedno dobesedno blestela in nikoli ni šla proti tem (tu in tam bizarnim) dvornim pravilom … Očitno se je nekaj v njej premaknilo in odločila se je, da bo kršila ta stroga pravila. Si lahko predstavljate, kaj je naredila? Hmmm, lase si je spela v čop – prepovedano! Dejstvo je, da ga Kate lahko nosi, ko je sama doma oziroma, ko se udeležuje bolj športnih prireditev, vendar tokrat si je to pričesko omislila ob obisku King’s Collegea.

Kate, ki nosi že tretjega otroka, je tako sprožila manjši val kritik … Veliko več je bilo namreč navdušenih komentarjev, saj je s svojo eleganco in pristnostjo kljub prepovedanemu čopu, delovala sporščeno in srečno … Kar je na Britanskem dvoru res precej težko, vsaj glede na to, kar pišejo angleški tabloidi.

Če ste tudi same rade vedno urejene in vam lepa in negovana frizura veliko pomeni, kar pobrskajte med našimi proizvodi za lase in tudi ve ‘šokirajte’ s super frizuro!