Vrnila se je!

V petek, 23. marca se vrača edinstvena in najbolj priljubljena kulinarična tržnica na sončni strani Alp – Odprta kuhna na Pogačarjevem trgu v Ljubljani!

Na Odprti kuhni lahko preizkusite slovenske in tuje jedi (foto: Odprta kuhna)

Edinstvena in sveža

Odprta kuhna je edinstvena in najbolj priljubljena kulinarična tržnica pri nas, ki že od leta 2013 prinaša svežino in novosti na slovensko kulinarično sceno. Od zgodnje pomladi pa vse do pozne jeseni med svoje stojnice vabi mnoge ljubitelje dobre hrane in sproščenega druženja.

‘Urnik Odprte kuhne’:

Ljubljanski Pogačarjev trg vsak (sončni) petek med 10. in 21. uro utripa v mnogoterih barvah, okusih in vonjih. Doslej se je na stojnicah Odprte kuhne predstavilo že preko 100 restavracij s celotne Slovenije, obiskovalci pa so lahko poskusili že blizu tisoč različnih slovenskih in mednarodnih jedi in pijač.

Vsak petek je na Pogačarjevem trgu ogromno obiskovalcev, med katerimi je tudi veliko turistov! (foto: Odprta kuhna)

Čeprav se pomlad še ni prav zares vrnila, se pa vrača Odprta kuhna in to že v petek, 23. marca. Čakajo nas nove gurmanske avanture ob odkrivanju zakladnice domače slovenske kuhinje, sodobne kulinarike, eksotičnih okusov daljnih dežel, butičnih slaščic in pristnih klasik ulične prehrane z vseh kotičkov planeta. To bo torej že šesta sezona kulinaričnih petkov!


Ljubitelji kulinaričnih užitkov in kuhanja, pokukajte v našo rubriko – KUHINJA! Ker, kuhanje je strast!