Je možno, da je to ena in ista oseba?!

Srbska lepotica in zvezdnica Maya Berović s svojo glasbo in predvsem s svojim videzom navdušuje že cel Balkan. Njena popularnost seveda narašča tudi v naši podalpski deželici. Pred kratkim pa so v medije pricurljale njene fotografije ‘pred posegi’ in sprememba je resnično več kot očitna.

Seksi Maya je bila ena od zvezdnic, ki so dobesedno obvladovale leto 2017 … S svojimi seksi videospoti je nabrala milijonske oglede in sodelovala je z najbolj zvenečimi imeni srbske scene.

Letos je izdala album Viktorijina Tajna in ga pospremila s kar nekaj plastičnimi operacijami. Kot sama pravi: »Glasba se posluša in gleda!« Posegov na svojem telesu in predvsem obrazu se nikakor ne sramuje, saj pravi, da morajo biti javne osebnosti zgled drugim.

Nora na kozmetiko!

Maya je primer ženske, ki daje ogromno na svoj zunanji videz, poleg plastičnih posegov, pa redno uporablja vrsto kozmetičnih izdelkov, ki njeno kožo ohranjajo lepo in zdravo.

Če tudi sami stavite na lep videz in sijočo kožo, kliknite sem! Preskusite vrhunsko kozmetiko italijanske blagovne znamke Facecomplex, ki je brez parabenov in konzervansov.

MAYA DANES …

… in Maya nekoč …