Indira Ekić – Je možno, da je še lepša, kot je bila?

Indira Ekić, ki nas je navduševala v prvi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, je po šovu zaživela na novo. Prej je bila precej nesamozavestna in na trenutke tudi zaprta sama vase … Sedaj, 30 kilogramov pozneje, pa je samozavestna, seksi, zapeljiva in enostavno prelepa ženska, polna volje do življenja! 

Indira je nad doktorjem, ki jo je operiral povsem navdušena! Lepotni kirurg Dr. Andrej Testen ji je uresničil dolgoletne sanje in zato mu bo vedno hvaležna. 

K njeni na novo pridobljeni samozavesti so seveda prispevali naporni treningi med oddajo in po njej ter konkretna izguba kar 30-ih kilogramov. A Indira je šla še dlje – od nekdaj jo je namreč motil njen (sicer čisto simpatičen) nos in odločila se je, da bo spremenila tudi ‘njega’.
Kot je zapisala na družabnem omrežju: “Lepotni kirurg Estetika Testen, ki mi je uresničil življensko željo in mi operiral nos. “Grbica” na nosu me je zelo motila in mi rušila samozavest. Po tehtnem razmišljanju sem se odločila za lepotnega kirurga Dr. Andreja Testena. Pretehtala je njegova izjemna prijaznost in profesionalnost pa tudi končen izgled nosu pevke Ines Erbus. Moje sreče se trenutno ne da izmeriti! Večno bom hvaležna dr. Testenu za vse besede in pozitivo, ki so mi pomagale, da sem prebrodila strah in šla v to! Najbolje je to, da sem termin dobila kot bi trenil, po-operativnih bolečin ni, okrevanje je zelo hitro. Telovadbo sem tri tedne omejila, dva analgina sem popila proti glavobolu in to je to, opornica se odstrani po 10-ih dneh in že hodim z novim nosom! ?? Strah je totalno odveč za vse kimislite, da je to bau bau operacija! You got this!”

Indira zdaj (levo) in prej (desno). Svetlolaska ni bila nikoli zadovoljna s svojim nosom, sedaj pa končno je! 

Indiro smo poklicali in na kratko pokramljali o poteku operacije …

Povedala nam je, da ji je ves čas stal ob strani fant Matic, ki ji je takoj po operaciji prinesel tudi rožico. Ponovila nam je, da je bila operacija res uspešna, predvsem pa neboleča. Ko smo jo vprašali, če je med anestezijo, kaj sanjala, se je nasmehnila in nam zaupala: “Jaaaa, sanjala sem, da sem spet na treningu, da treniram in treniram … Potem pa, ko sem se zbudila in je doktor prišel do mene, mi je povedal, da vsaj 3 tedne pač ne smem trenirati.”


Njen nalezljivi nasmešek, ki je navduševal skozi celo prvo sezono oddaje The Biggest Loser, je sedaj še lepši! Je to sploh mogoče? 

Kar pa je pri Indiri še najbolj pomembno pa je to, da je resnično topla in prijazna oseba. Oseba, ki zna prisluhniti sočloveku, ki nima nikakršnega občutka ‘večvrednosti’ in oseba, ki najde lepo besedo za vsakogar. K njeni neskončni notranji lepoti se je sedaj pridružila tudi zunanja, zaradi katere Indira dobesedno žari.

Indira se sedaj pospešeno posveča svojemu delu in mnogim novim projektom, ki jo čakajo v bodoče. Sedaj je res samozavestna in nasmejana lepotica, pripravljena osvojiti ves svet!


Če tudi vi radi skrbite za vaše telo in zdravje in če sta tudi vam zunanji videz in urejenost primarnega pomena, potem kliknite na drogerija.si in sprehodite se med našimi virtualnimi poličkami. Izbirate lahko med pisano paleto proizvodov za osebno nego, od proizvodov za lase, obraz, telo, pa vse do proizvodov za zdravje in dobro počutje.

***NAMIG***Pokukajte tudi v rubriko ‘AKCIJA’, kjer boste našli veliko izdelkov po vrtoglavo znižanih cenah! 

MOGOČE VAS ZANIMA TUDI TO:

Popoln razvrat na rimskih ulicah

Romantični praznik zaljubljencev, ki ga praznujemo 14. februarja izhaja iz vse prej kot romantičnega poganskega obreda, ki je navduševal prebivalce in predvsem prebivalke antičnega Rima. Uživaški Rimljani so lupercalio sicer praznovali 15. februarja … In takrat so si res privoščili marsikaj, razvrat je bil na vrhuncu. Poleg žalostnega žrtvovanja pasjih …
Preberi več

Poljub, ki vas bo osupnil

Se še spomnite svojega prvega poljuba? Kaj pa zadnjega? Ljubeči in goreči poljubi so nekaj, kar nas lahko spravi v čisto pravo ekstazo … Seveda, če nam oseba, s katero se poljubljamo, nekaj pomeni … Če do nje čutimo kaj globokega. Prvega poljuba se torej spomnite … Kaj pa zadnjega? …
Preberi več

Prebrskajte denarnico – Ta cent je vreden 6.600€!

Ste vedeli, da so lahko nekateri kovanci vredni res ogromno? Čeprav je bilo na to temo napisanih že kar nekaj člankov, se pojavljajo vedno nove in nove informacije … To pa zato, ker se vrednost redkih kovancev seveda s časom spreminja. Predstavljamo vam 1 cent, ki naj bi bil dandanes vreden že …
Preberi več

Kaj je narobe s to fotografijo?!

Photoshop je izjemen program, s katerim lahko izkušeni in nadarjeni oblikovalci pridejo do izjemno kvalitetnih izdelkov. Če pa so oblikovalci neizkušeni, nimajo časa, so površni ali pa ga enostavno ne obvladajo, pridemo do ‘katastrofalnih’ izdelkov.  Vsak kdo od nas je najbrž že opazil kakšen ‘ponesrečen’ photoshop izdelek. Največkrat so to …
Preberi več