Živimo v času polnem stresa !

stres

Hrana z čudovitim, zapeljivim vonjem in dobrim izgledom ter dolgim rokom trajanja, pa je lahko tudi glavni krivec, za vse naše tegobe. Prav tako pijača, ki je gazirana, ima veliko dodanega sladkorja in sladil, škoduje našemu zdravju.

Pri drogeria.si, se bomo trudili, da bomo za vas pripravili veliko receptov, za enostavno in hitro pripravljene obroke. Mogoče na začetku ne boste ravno navdušeni nad okusi hrane. Zagotavljamo vam, da če se boste ali ste se že, odločili za bolj zdravo življenje, boste kmalu navdušeni in boste z veseljem uporabljali naše recepte in morda, tudi ustvarjali svoje kreacije.

hranastres hranastres2

Zelo pomembno je, da čim več hrane pripravite sami in kupite skrbno izbrane sestavine ekološkega porekla, saj boste tako najbolj vedeli, kaj ste zaužili in se boste izognili telesu neprijaznim pesticidom in herbicidom.

Včasih mislimo, da ne moremo živeti brez sladkarij, sladkih pijač, fast fooda in alkohola. Vendar verjemite, da je ravno tako, brez vsega tega lahko uživate v hrani, potrebujete le malo domišljije.

Uživanje domačih čajev, nesladkanega kompota in vode, pa je veliko boljz zdravo in ravno tako prijetno. Sladkor je v današnjem času velik problem, saj je prisoten praktično v vsaki vnaprej procesirani hrani. Veliko boljša alternativa so zdrava sladila, naprimer stevija, lucuma, kokosov sladkor, vendar moramo tudi pri teh paziti na zmerno uporabo.

Prav tako, pa ne smemo pozabiti na gibanje, ki je prav tako pomembno. Kako zdravi bomo, pa je odvisno samo od nas samih. Največ lahko naredimo z zdravo prehrano in gibanjem. Saj poznate rek, da je tudi lepo jabolko, lahko gnilo v sredini.

Našo ponudbo zdrave prehrane in prehranskih dopolnil, si lahko pogledate tukaj.
Imejte se radi, veliko se smejte in spremljajte naše novičke in recepte.
Vaša drogeria.si 🙂

Beautiful Sprinter looking forward with determination