Zdaj je zadnji čas za to!

Februar je tu in topli meseci so tik pred vrati … Kmalu bo vse začelo cveteti, spomladanske barve se bodo dobesedno razbohotile in odvrgli bomo dolge plašče, bunde, šale in kape … Zakaj ne bi vstopili v pomlad tudi bolj zdravi?

Najbrž ste že stokrat slišali besedo ‘detox’ in se mogoče celo spraševali, kaj za vraga pomeni … No, ‘detox’ ni nič drugega kot razstrupljanje. Kar pomislite, kaj vse ste pojedli in popili v zadnjih mesecih … Si sedaj predstavljate, kako se mora vaše telo truditi, da vse to razgradi? No, zakaj mu ne bi vsaj malce pomagali?

Prvo pravilo – jejmo bolj zdravo hrano!

Ko se zjutraj prebudimo se naše telo začne na nek način samo razstrupljati: če v jutranjih urah oziroma takoj, ko vstanemo spijemo dovolj vode, mu bomo pri razstrupljanju tudi pomagali in tako bomo pomagali pri izločanju škodljivih snovi iz našega telesa! Torej ZJUTRAJ – VODA!!!

Dva kozarca mlačne vode zgodaj zjutraj in vaše telo vam bo hvaležno!

Po dolgih mesecih prenažiranja, je priporočljivo tudi, da dneve začnemo s sadjem in zelenim čajem, ki pomaga pri razstrupljanju telesa.

Torej, pred zajtrkom priporočamo, da popijete nekaj kozarcev mlačne (ne mrzle!) vode. To bo pomagalo tudi vaši prebavi! Tu in tam lahko vodi dodate tudi nekaj limoninega soka, ki vam bo nudil še dodaten občutek svežine.

Hujšajmo!

Sedaj vam bomo razkrili skrivnost hujšanja!!!! No, skrivnost je, da skrivnosti NI! Recept hujšanja je sila enostaven – če želimo shujšati moramo porabiti več kilo kalorij, kot jih vnesemo v telo … To v praksi pomeni – JEJMO MANJ IN BOLJE! Gibajmo se več!

Prvi korak je: izboljšajmo kvaliteto vsakodnevne zaužite hrane! Opustimo nezdravo prehranjevanje v hitrih restavracijah in se raje kuhe lotimo sami doma!

Komplet DC247 & ASC
Pri razstrupljanju vam je lahko v veliko pomoč tudi ta inovativni tandem, plod večletnih raziskav! Tandemski dvojec DC 247 in ASC bo zagotovil, da bo vaše telo v top formi, kilogrami se bodo topili, telo pa bo razstrupljeno. Izkoristite to izjemno AKCIJO!!!

Kaj pa naša uboga jetra?!

Po mesecih zimskega pretiravanja, ko je so na naših krožnikih kraljevali mastni in nezdravi obroki in kozarci so bili polni alkohola ali sladkih pijač, je prišel čas za ‘čiščenje’! Zmanjšajmo vnos soli! Opustimo pitje alkohola in gaziranih pijač, pozabimo (za nekaj časa) na sladke pregrehe v obliki tortic ali potic in smo že na poti k boljšemu počutju in lepši postavi!

Dobro se pozanimajmo, od kod prihajajo jabolka, ki jih zaužijemo!

Na jabolkih je lahko veliko škodljivih snovi!

Če redno nakupujete v velikih blagovnih centrih ali v tako popularnih diskontih, vam svetujemo, da si za nakup vzamete malce več časa in da preberete, kaj piše na etiketi. Ste vedeli, da je sedaj tudi zelenjava veliko bolj onesnažena, kot je bila pred leti?! Predlagamo vam, da kupujete kvalitetno zelenjavo, kjer je jasno navedeno, od kje prihaja in kaj je bilo uporabljeno za njeno rast! Verjeli ali ne, prav jabolka so lahko tista, ki so najbolj onesnažena – seveda jih je zato potrebno tudi skrbno oprati, priporočamo, da jih na hitro operete v raztopini iz sode bikarbone. Skratka, pozorni bodite, od kod prihaja hrana, kako so jo pridelali in kaj so pri tem uporabljali! Vse mora biti navedeno na etiketah oziroma deklaracijah.

Še ena pomembna stvar, zakaj bi januarja jedli na primer jagode in nektarine?! Ne pozabimo, da je najbolj zdravo prav tisto, kar je sezonsko, kar nam mati narava v določenem trenutku ponudi! Res ni pametno, da posegamo po sadju in zelenjavi, ki so ‘aktualni’ sredi največjega poletja, mar ne?


Pri razstrupljanju vam je lahko v veliko pomoč tudi inovativni tandem, plod večletnih raziskav! Tandemski dvojec DC 247 in ASC bo zagotovil, da bo vaše telo v top formi, kilogrami se bodo topili, telo pa bo razstrupljeno. Izkoristite to izjemno AKCIJO!!!