Zakaj moški z brado tako vzburjajo nežnejši spol?

Znano nam je dejstvo, da ima veliko žensk raje moške z brado. Zdijo se jim bolj privlačni, zaželjivi in seksi, če imajo skrbno urejeno brado. Zakaj je tako? Zakaj je isti moški videti trikrat bolj privlačen, kadar si pusti rasti brado? Mogoče zato, ker je videti starejši? Tukaj je nekaj dejstev, zakaj imajo ženske raje moške z brado! (Pa ne predolgo, da ne bo pomote!)

Skrivnostnost. Kdo ve, katere skrivnosti skriva pod svojo brado? Včasih v moških z brado težje preberemo čustva in mimiko, to pa je tisto, kar nas privlači. Njihova skrivnostnost in spoznanje, da morate odkriti, kaj se skriva spodaj, vas še bolj privlači, da želite izvedeti še več o tem, kar se skriva pod površjem.

Poljubljati se je bolje. Brada lahko dela čudeže za vaše spolno življenje. Na začetku rasti dlačica srbi in pika, potem pa postane mehka in nežna na dotik. Tako enostavno se je privadite, da vam bo čudno, če brade ne bo več. Brada je ustvarjena, da se je dotikajo ženske roke. In moškim to resnično paše.

Vsi vroči, znani in najbolj zaželjeni moški imajo brado. Ben Affleck, Idris Elba, George Clooney, Ryan Gosling, David Beckham … in Klemen Bunderla … 🙂 Ni potrebna razlaga, kajne?

Zanesljivost. Moški z brado nam dajejo vtis, da se v težkih trenutkih vedno lahko naslonimo nanje.

Inteligentnost. Priznati morate, da moški, ki gladi svojo brado in globoko razmišlja izgleda še kako inteligentno. In sigurno so take tudi njegove misli.

Avanturistični duh. Taki moški so vedno pripravljeni na adrenalin in nove dogodivščine, prav tako pa so pripravljeni tudi tvegati v življenju.


Sodobni moški, ki se je odločil, da si bo imel brado, je moški, ki rad skrbi za svojo podobo, dnevno nadzira rast brade, daje ji veliko pozornosti, in skrbi za obliko le te … To pa lahko počne le s posebnimi izdelki, s katerimi lahko ustvarja čisto svoj stil. Na NajNakupi.si vam ponujamo revolucionarne izdelke za nego vaše brade in brk. S temi izdelki bo vaša brada vedno urejena in vaš videz neverjetno moden ter v koraku z zadnjimi trendi.