Zakaj je seks potreben vsakodnevno?

Redni seks vam zagotovi boljši spanec, zmanjševanje stresa, porabo odvečnih kalorij in še mnoge druge bonitete. Seks predvsem sproži zadovoljstvo, vendar pa tudi naslednjih stvari ne smemo zanemariti. 

Kardiovaskularno zdravje. Nedavna raziskava je dokazala, da moški, ki imajo spolne odnose več kot dvakrat tedensko, si zagotovijo manjše tveganje za srčno kap, kot tisti, ki imajo odnose nekajkrat mesečno.

Krepi imunski sistem. Reden seks povečuje raven protiteles imunoglobulina A (IgA), ki ščiti naše telo pred prehladom in vročino.

Zmanjšuje raven stresa. Poleg izboljšanega razpoloženja, vam bo seks pomagal tudi pri spopadanju s stresom. Seks vam zagotavlja srečo.

Zmanjšuje bolečino. Če vas boli glava, je pravi čas, da se prepustite seksu, saj se raven oksitocina petkrat poveča,zmanjšuje pa se torej občutek bolečine.

Daljša življenje. Reden seks oziroma orgazem okrepi imunski sistem, obnavlja celice in ohranja kožo zdravo. Moški, ki doživijo dva orgazma tedensko, živijo dlje kot tisti, ki ga doživijo le nekajkrat mesečno.

Izboljša cirkulacijo. Tekom seksa se utrip srca pospeši in tako organe oskrbi s kisikom, telo pa tako izloča toksine iz organizma.

Izboljša spanec. Vsi vemo, da po seksu zelo paše spanec. Ta spanec je veliko bolj sproščen in po njem se veliko bolje počutimo, saj je res popolnoma naspimo in potem lažje funkcioniramo.


Ker pa seks ne pomaga proti bradavicam, vam predstavljamo drugo rešitev! Tudi ta je naravna in brez stranskih učinkov! 🙂