Velika nagradna igra POŠLJI in ZADENI!

Spletna trgovina Najnakupi.si v sodelovanju z dnevnim časopisom Novice Svet24 pripravlja veliko in z nagradami izjemno bogato nagradno igro! Začetek igre je že v ponedeljek, 5. marca, trajala pa bo kar pet tednov!

Preprosta pravila, preprosta igra – izjemne tedenske nagrade!

Da bo skok v težko pričakovano pomlad še bolj nepozaben, kot je sicer, je tu neverjetna nagradna igra, s katero boste lahko prišli do izjemnih nagrad. Če želite sodelovati v veliki nagradni igri, prelistajte že ponedeljkovo številko časopisa Svet24, kjer so točna in jasna navodila, kako do vrhunskih nagrad! Najnakupi.si bo vsak teden naključnemu srečnežu ali srečnici podaril super nagrado! Torej s temi tedenskimi kuponi se potegujete za tedensko nagrado …

… A to še ni vse …

Prav vsi prispeli kuponi, ki so sodelovali v žrebu za tedenske nagrade, sodelujejo tudi v velikem finalnem žrebu za glavno nagrado! Glavna nagrada, ki jo podarjata Najnakupi.si in Novice Svet24 pa je profesionalna TENS naprava Dr. Ho, v vrednosti kar 499€!

Nagrada prvega tedna

Že v ponedeljek lahko začnete s sodelovanjem v veliki nagradni igri. Prva tedenska nagrada je tudi zelo mamljiva in izjemne kvalitete! Prvi teden namreč podarjamo tablični računalnik priznane blagovne znamke ACER, v vrednosti 199,99€. Kompakten in zmogljiv tablični računalnik ACER Icionia One 10 bo poskrbel za brezskrbno brskanje po spletu, ustvarjanje, uživanje v video posnetkih, poslušanje glasbe, za delo in prosti čas … Ker je zelo kompakten in izjemno praktičen, ga lahko uporabljate doma, v službi, na dopustu, na potovanjih … Skratka uporabljate ga lahko kjer koli in kadar koli!

Torej, v ponedeljek hitro v trafiko po časnik Novice Svet24! Verjemite, sreča je prav za vogalom!

Nagradna igra traja od 5. marca do 7. aprila!