To so pričeske, ki UNIČUJEJO vaše lase!

Skoraj vse ženske obožujejo dolge in zdrave lase, s katerimi lahko oblikujejo različne frizure. Vendar obstajajo frizure, ki uničujejo lase! Preverite, katere! Vse te pričeske so videti super, vendar strokovnjaki svetujejo, da se jim čim bolj izogibamo, saj lasem z njimi naredimo resno škodo, ki jo bomo morali potem na tak ali drugačen način popraviti – ali s škarjami ali z vrhunskimi proizvodi za nego las!

Visok rep


Poškodba: redčenje las

Vse rade nosimo visok konjski rep, saj je to najlažji način, da umaknete lase z obraza ali pa skrijete neoprane lase. Da se izognete uničenju las, ne uporabljajte elastičnih gumic, saj te lase še dodatno poškodujejo.

Ozko pleteni lasje


Poškodbe: redčenje in slabljenje las

Kitkam se ni potrebno popolnoma odreči, le malo omejite čas, ko jih nosite. Če so lasje preozko zategnjeni, se trgajo že pri koreninah. K sreči lahko takšne frizure nadomestite s skoraj isto frizuro, le manj jih zategnite.

Mokri speti lasje

Poškodbe: izpadanje, redčenje in trganje las

Mokri lasje so bolj občutljivi kot suhi in še hitreje izpadejo. Zato jih nikar ne spenjajte, dokler so mokri. Če ne verjamete, preverite sami. Naslednjič, ko boste nosili spete mokre lase, poglejte koliko las bo ostalo na vaši elastiki.

Figa


Poškodbe: trenje las in puljenje korenin

Spanje s figo na glavi ima veliko posledic za zdravje vaših las. Da se izognete puljenju las s koreninami vred, se med spanjem izognite figi. Če se temu ne morete odpovedati, pa vsaj uporabljajte posteljnino iz svile ali satena.


Če imate težave z izpadanjem las, vam priporočamo uporabo ENERGIJSKIH KAPLJIC PROTI IZPADANJU LAS BIO NATURAL, priznane italijanske kozmetične znamke REBITALIA. Te kapljice znatno upočasnjujejo izpadanje las, kot tudi zgodnji nastanek sivih las. Lase ščitijo pred kemičnimi sredstvi, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Lasem vračajo energijo! 


MORDA TE ZANIMA TUDI TO:

Zdaj je zadnji čas, da naredite to …

Poletje je pred vrati, debela oblačila smo večinoma že pridno pospravili v omare, misli pa so že odplavale na obalo, mar ne? No, če bi bile rade tudi poleti samozavestne in srečne, potem se ga morate znebiti – mu za vedno pomahati v slovo in se zazreti v nov začetek! …
Preberi več

Škodljiva hrana – 6 živil, ki jih je pametno čimprej črtati iz jedilnika!

Spodaj našteto hrano morate čimprej črtati iz svojega jedilnika – Seveda, če bi radi vkorakali v tople mesece bolj zdravi, vitki in lahkotni … Sicer pa, če zelo uživate v tej hrani, ki jo bomo spodaj našteli, lahko tu in tam pregrešite – le da ne postane navada! ?  No, …
Preberi več

Starša delala selfije, voziček z dojenčkom končal v vodi!

V sosednji Italiji je skoraj prišlo do nepojmljive tragedije. Mlada družinica si je privoščila sprehod ob obali krasnega Porta Cesarea … Pomlad v zraku, modrina morja, sreča … Vse to sta mlada starša želela ujeti s svojim mobilnim telefonom in narediti najboljši možni selfi. Medtem, ko sta iskala perfekten kot …
Preberi več