To se bo kmalu zgodilo v Ljubljani!

Na parkirišču pred Centrom Interspar Vič bo v organizaciji Kina Bežigrad kmalu zaživel prvi drive-in kino v Sloveniji, v katerem bo mogoče filmske projekcije na velikem platnu spremljati iz avtomobila. Podrobnosti o otvoritvenem dnevu bodo znane kmalu, vsekakor pa se bo mogoče z avtom zapeljati v kino že v maju, so zagotovili.

Znan in preprost koncept drive-in kina, ki je postal priljubljen v ZDA v 60. letih minulega stoletja, so sčasoma posvojili tudi v Evropi. “Tako v Ameriki kot v Evropi so tovrstni kini še vedno priljubljeni. Naša ekipa je denimo obiskala drive-in kino v okolici Londona, ki je odprt skozi vse leto, spet drugi tovrstni kini pa obratujejo le v poletnih mesecih,” so za STA pojasnili pri kinu Bežigrad.

Pri snovanju koncepta drive-in kina so sledili vzoru klasičnih ameriških drive-in kinov. Ker želijo obiskovalcem ponuditi celostno izkušnjo, bodo atmosfero in spremljevalni program prilagodili duhu tistega časa. V sklopu drive-in kina, ki bo sprejel približno 70 osebnih vozil, bodo poskrbeli tudi za hrano in pijačo, uslužbenci pa bodo obiskovalce postregli kar na kotalkah.

Projekcije bodo potekale vsak teden od četrtka do nedelje, program pa bo raznovrsten. Med aktualnimi uspešnicami, ki jih bo mogoče videti, omenjajo glasbeno komedijo Mamma Mia: Spet začenja se!, pustolovski film Jurski park: Padlo kraljestvo, akcijski film Misija: Nemogoče – Izpad in animirani film Transilvanija 3. Nedeljski večeri pa bodo namenjeni filmskim klasikam. Ugoditi želijo različnim generacijam. “Verjamemo, da bo obisk drive-in kina privlačen tako za zaljubljene pare kot tudi za družine in starejšo populacijo,” so poudarili.

Vizija ekipe Kina Bežigrad je bila vseskozi obuditev vrhunskega kino doživetja: “Tekom zadnjih treh let smo ustvarili prostor z nostalgičnim retro pridihom, v katerem se naši obiskovalci lahko sproščeno družijo in obiskujejo raznovrstne kino in gledališke predstave, ob tem pa jim je na voljo še ponudba naše kavarne in restavracije. Z odprtjem Drive-in Kina Bežigrad sledimo našemu poslanstvu spreminjanja trenda v kinematografski panogi, da kino zopet postane doživetje.”


V drive-in pa se MORAMO pripeljati z urejenim in bleščečim avtomobilom – umazani in blatni nekako res niso ‘in’. Če želite blesteti v družbi vašega jeklenega lepotca, je tu edinstvena formula, ki vas bo absolutno prepričala! Sedaj po NEVERJETNO ZNIŽANI CENI – kar 65% popusta! Kliknite!

 Platinum Formula Set

Je edinstven komplet za vzdrževanje vašega jeklenega konjička! Sedaj še z boljšo in bolj izpopolnjeno formulo! Poleg ostalih vrhunskih sestavin, ima sedaj novi Platinum še boljše in bolj dodelane voske, ki zagotavljajo enkrani učinek.

  • Avtomobil boste lažje očistili, rezultati bodo trajnejši
  • Vaše vozilo bo dlje časa in bolje zaščiteno
  • Zaščita laka in sijaja vašega avtomobila je sedaj dobesedno podvojena
  • Odstranjuje umazanijo in ne poškoduje avto laka
  • Avto lak prekirava z zaščitnim premazom in ga naredi odpornejšega
  • Izredni rezultati čiščenja tudi v notranjosti vašega vozila
  • V prometu boste veliko bolj vidni in opazni
  • Avto zaščiti pred snegom, ledom in dežjem!