TBLS2 – Tekmovalec, ki je prebolel raka in obrnil nov list

Druga sezona šova The Biggest Loser Slovenija prinaša veliko osebnih zgodb, ki so posameznike zelo zaznamovale in jim življenje obrnile na glavo … Nekateri so bili že skoraj na robu smrti … Najstarejši tekmovalec šova, Tomaž Kostanjšek, je v življenju dal veliko čez. Nekoč izjemen poslovnež, ki je okoli hodil s kravato in aktovko, se je zaradi neizprosne bolezni močno spremenil. Tomaž se je namreč pred leti soočil z najstrašnejšo diagnozo – rakom!

Tomaž Kostanjšek je najstarejši tekmovalec druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija (foto: Planet TV)

Tomaž je zmagal! Premagal je raka na črevesju in se odločil za drugačno, pristnejšo pot. Lepe, poslovne obleke je spravil v omaro in se odločil za čisto drugačno življenje. Postal je ‘kmet’. No, vsaj tak je njegov status. Sicer pa ima Tomaž krasen ranč, na katerem je kup zanimivih živali, s katerimi se mora vsakodnevno veliko ukvarjati. Našel je tudi novo partnerico, kar 30-let mlajšo, s katero skrbita za celotno kmetijo in vse živali, med katerimi sta trenutno dva konja, en poni, veliko rac in gosk, družba psov, purani, kokoši in še bi lahko naštevali.

Tomaža je seveda pred vhodom v hišo The Biggest Loser Slovenija najbolj skrbelo, če bo za njegove živali dobro poskrbljeno! Za vstop v oddajo pa se je tudi Tomaž, kot mnogi drugi tekmovalci, odločil predvsem zaradi zdravja.

Pazite na vaše zdravje? Se pravilno prehranjujete in pazite, da ne pretiravate s pijačo? V trgovini najnakupi.si imamo pestro paleto izdelkov za zdravje – sprehodite se med našimi virtualnimi policami in zapomnite si – vaše zdravje je na prvem mestu!


MORDA TE ZANIMA TUDI TO:

Lady Gaga odpovedala turnejo – bolezen spet napreduje …

Pevka je večkrat javno spregovorila o svojih težavah Lady Gaga je odpovedala zadnjih 10 koncertov velike svetovne turneje. Razlog seveda niso slabi prodajni uspehi, temveč bolezen, zaradi katere pevka trpi že nekaj let.  Lady Gaga že vrsto let boleha za fibromialgijo, boleznijo, ki je še relativno slabo poznana, ki bolnikom …
Preberi več