Ta pričeska bo kraljica leta!

Sledite modnim zapovedim? Ste rade vedno v koraku s časom, vedno modno oblečene in obute? Tudi pričeske se spreminjajo in sledijo raznim modnim zapovedim. Kar pomislite, kaj je bilo moderno v 30-ih letih prejšnjega stoletja, kaj v 40-ih in tako naprej. Gotovo se vsi spomnite ‘groznih’ frizur iz 80-ih let! No, na srečo se ta moda ne vrača! Vrnil pa se je legendarni fru-fru!

Nikar sama!

Če ste se odločile, da si boste privoščile modni fru-fru, se nikar ne lotite dela same doma! Vsak obraz je namreč specifičen in specifičen mora biti tudi fru-fru. Ta pričeska navidezno spremeni obliko obraza, zato je zelo pomembno ugotoviti, kakšen tip fru-fruja vam pristaja. Fru-fru najbolj pristoji ženskam s tankimi in ravnimi lasmi. Tiste, ki imajo goste, kodraste in težke, ga bodo veliko težje ukrotile!

Vsakodnevno vzdrževanje!

Fru-fru pa seveda zahteva nekaj jutranjega vzdrževanja. Zelo je pomembno, da ga najprej ‘ukrotimo’ in potem fiksiramo s primernimi proizvodi. Na tej povezavi lahko izbirate med mnogimi izjemno kvalitetnimi izdelki, ki vas bodo naredile še lepše in samozavestnejše!

Lažni fru-fru

Če pa niste dovolj pogumne in si ne upate pod škarje, vam svetujemo, da poskusite z ‘lažnim fru-frujem’. Kaj za vraga pa je zdaj to, se boste sedaj vprašale – Poglejte si spodnji video in ugotovile boste, da si lahko lažni fru-fru naredite tudi same doma. Seveda boste pri tem potrebovale kar nekaj pripomočkov, najbolj pomemben je seveda utrjevalec, ki bo lažni fru-fru postavil na pravo mesto!

Kolagen za lase MODOTo, da fru-fru pomladi obraz, je pač že splošno znana zadeva. Ni pa res, da vse oblike fru-frujev pomladijo obraz. Preden se odločite, da bi rade bile videti mlajše in privlačnejše, morate ugotoviti, kakšen fru-fru vam najbolj pristaja … Potem pa – akcija! Nova frizura, ki bo popolnoma spremenila vaš videz in vas naredila samozavestnejše!

Preizkusite vrhunske proizvode Rebitalia, s katerimi boste nad rezultati še bolj navdušene!