ŠOK! “Skušal mi je dvigniti krilo, da bi videl, če imam spodnje hlačke!”

Niz obtožb spolnega nadlegovanja v Hollywoodu se nadaljuje … Pred nekaj urami je kot strela iz jasnega udarila novica, da je kar osem žensk obtožilo tudi igralca Morgana Freemana, da jih je spolno nadlegoval.

Freeman naj bi se do kolegic igralk, producentk, novinark in ostalih žensk, s katerimi je imel poslovne stike, večkrat obnašal precej ‘nespodobno’. Sicer bi bilo potrebno določiti mejo med spolnim nadlegovanjem in nespodobnim obnašanjem … Vendar to je že druga zgodba … Vrnimo se k naši …

Ena od žensk je medijem povedala: “Leta 2015 sem delala kot asistentka produkcije in Morgan mi je večkrat skušal dvigniti krilo, da bi videl, če nosim spodnje hlačke!”

Druga ženska je povedala, da naj bi bil Freeman vedno precej neposreden do kolegic. Velikokrat naj bi komentiral njihovo telo … Nekdanja igralčeva sodelavka je povedala, da je večina žensk zelo pazila, kaj si bo oblekla, ko so vedele, da bo Freeman prišel na set, saj naj bi jih ta non-stop zbadal.

Novinarka Chloe Melas pa je medijem povedala, da jo je Freeman nadlegoval, ko je bila osem mesecev noseča: “Ves čas mi je govoril, da škoda, ker ni bil zraven, ko sem zanosila.”

To so precej hude obtožbe, ki lahko očrnijo ime in predvsem zvezdo tega fenomenalnega igralca … Kako se bo Freeman odzval, bo najbrž kmalu znano … Vendar bo njegova beseda proti besedam osmih žensk! Komu gre verjeti?