Šok: V Vidmu je nenadoma umrl 31-letni nogometaš!

Danes ponoči je nenadoma umrl šele 31-letni kapetan nogometnega kluba Fiorentina. Davide Astori je umrl v hotelu La di Moret v italijanskem Vidmu (Udine), kjer je bil s kolegi iz ekipe. Danes bi se morala namreč odviti tekma Udinese – Fiorentina, ki je bila zaradi nenadne smrti kapitana preklicana.

Kaj se je zgodilo? Kako je to mogoče?

Po zadnjih podatkih naj bi Davide Astori umrl zaradi nenadnega zastoja srca. Umrl naj bi v spanju. Astori je bil tudi član italijanske reprezentance, ki se je zaradi njegove smrti ovila v črnino. Na spletu in družabnih omrežjih se nizajo žalostni komentarji … Nenadno smrt priljubljenega nogometaša je komentiral tudi glasbenik Eros Ramazzotti, ki je zapisal: “Bil si velik kapetan. Sem ob tvoji družini in najboljših prijateljih. Razmisliti bi morali, zakaj nas je pri 31-letnih zapustil tak vrhunski športnik…. ”


Kapetan Fiorentine

Astori je bil kapetan nogometnega kluba Fiorentina. To je italijanski nogometni klub, s sedežem v mestu Firence, ki se nahaja v italijanski deželi Toskana. Prvotno sta bili klubski barvi rdeča in bela, leta 1928 pa so namesto rdeče začeli uporabljati vijoličasto. Fiorentina je trenutno v italijanski prvi ligi.