Šok! Seka Aleksić končala v bolnišnici!

36-letna pevka je nevarno ogrozila svoje zdravje in končala v bolnišnici. Kaj se dogaja s postavno lepotico? Je morda res, da zadnje čase  gre čez vse meje?

Seka, srečna mamica in več kot uspešna podjetnica, je zadnje dneve žal preživljala pravi pekel. Kaj se je točno dogajalo in zakaj se je Seka onesvestila in končala v bolnišnici, bo jasno šele v naslednjih dneh. Zaenkrat so v javnost pricurljale informacije o popolni izgorelosti in absolutno nepravilnem prehranjevanjem. Seka naj bi na dan, ko se je onesvestila, pojedla le eno jabolko. Kljub prehladu se je odpravila na trening, ki pa se je skorajda tragično končal, saj se je kar naenkrat izgubila zavest in se dobesedno zgrudila. Pevka je med drugim v izjemno stresni situaciji, saj je v fazi priprav velikega samostojnega koncerta. Vaje si sledijo ena za drugo, prehranjevanje je neredno in stres prevladuje.

Njeni bližnji so pričakovali, da se bo to nekoč pripetilo in jo svarili pred tem, vendar seksi Seka se ni dala in je trmasto nadaljevala na svoji poti. Sedaj pa se je zgodila prelomnica – zdravje ji je konkretno ponagajalo in Seka se je ustrašila. Medijem je zaupala, da se bom sedaj vzela v roke in skušala kar se da normalno delovati in jesti.

Če imate tudi sami probleme s prekomerno težo in stresom, klinite sem! Tu boste našli rešitev za vas!