Slavna pevka nekoč in danes

Lil bad Trini bitch ?

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Nicki Minaj je svojo glasbeno kariero začela v zakotnih ulicah New Yorka, kjer se je kot nepoznana in neizkušena reperka prebijala skozi vse možne življenjske tegobe. S svojim skladanjem rim pa je kmalu pritegnila pozornost pomembnih producentov in začela se je njena pot k slavi.

Nicki je iz dneva v dan postajala bolj popularna, njena zadnjica pa iz dneva v dan bolj okrogla. Že takrat je mlada pevka ugotovila, da bodo ženske z obilnimi zadnjicami kmalu čisto pravi hit in tako je tudi bilo. Če so se sprva mnogi zmrdovali nad njeno okroglo ritko, je kmalu ta postala prav njen zaščitni znak. Ob izdaji skladbe Anaconda jo je marsikdo popljuval, češ da s plastičnimi operacijami pač pretirava. A Nicki se ni ustavila, šla je še dlje in dlje in dlje … Sedaj lahko njena zadnjica konkurira zadnjicam slovite družine Kardashian, čeprav so bojda tudi te zadnjice čisto ‘naravne’ …

“Nosa si pa res nisem popravila,”

je neumorno trdila ameriškim medijem, ki so seveda izbrskali kup fotografij, iz katerih je pač več kot evidentno, da je Nicki obiskala plastičnega kirurga. Glasbenica pa še naprej trdi svoje, čeprav fotografije povedo mnogo več …Če tudi ve prisegate na lepoto, vendar na tisto naravno in pristno, kliknite sem in poglejte si, kaj vse lahko dobite v naši drogeriji!