Severina – Njena skrivnost je končno razkrita

Postavna 45-letna pevka, ki je svojo fenomenalno glasbeno kariero začela že kot 10-letna deklica, je iz leta v leto bolj privlačna. Kako je to sploh mogoče?! In kako je mogoče, da je ljubezen s kar 15-let mlajšim Igorjem še zmeraj tako goreča?

Seve je še vedno hudo seksi

Leta 2015 se je Severina poročila s kar 15 let mlajšim nogometašem Igorjem Kojićem, ki ga je srečala le nekaj mesecev pred tem. Igor in Severina sta po več kot dveh letih skupnega življenja še zmeraj zelo srečna in to zelo pogosto tudi javno izkazujeta. Predvsem Severina, ki na vsako instagram objavo, kjer je skupaj s svojim mladim možem, doda pripis #volim sto se volimo – rada imam to, da se imava rada. Pevka je večkrat povedala, da je Igor njena edina prava ljubezen. Vsi ostali ljubezenski brodolomi so bili v hipu pozabljeni … In ni jih bilo malo.

Severina se je poročila s precej mlajšim Igorjem

Torej lahko mirno rečemo, da jo v formi ohranja ljubezen do precej mlajšega moškega … Dejstvo pač je, da morajo ženske, ki so starejše od svojih partnerjev, malce bolj ‘delati na sebi’. To pomeni, da so vedno lepo urejene in seveda, da so v formi. Severina pa je v izvrstni formi! Ima krasno in vitko postavo, s katero še zmeraj navdušuje tudi na koncertih po Sloveniji.

Ljubezen pa ni dovolj

No, da ne bo pomote, niso vse ženske, ki so zaljubljene v mlajše moške, seksi in postavne. Ah, kje pa … Če bi bilo to pravilo, bi si potem skoraj vse ženske zaželele mlajših partnerjev. Ženske, ki so lepe in v formi tudi po 40 letu starosti, delajo veliko na sebi in cenijo svoje telo. Točno to seveda počne tudi Severina, ki redno telovadi in se zdravo prehranjuje.

Je ljubezen dovolj? 

Razkrivamo vam njeno skrivnost!

Hrvatica ima pa še eno skrivnost, ki je zdaj dostopna tudi vam! Poleg zdrave hrane, sezonskega sadja in zelenjave, vsakodnevnega gibanja, pa Severina redno posega tudi po izdelku DC247. Te naravne kapsule so odlične za ljudi, ki želijo na zdrav način doseči idealno težo in pri tem ohranjati zdravo telo. Kapsule pomagajo tudi pri razstrupljanju telesa in so popolnoma naravne. Kapsule DC 247 so kar 2 do 3 krat bolj učinkovite kot stroga dieta, ker pomagajo kuriti maščobo, pomagajo preprečevati absorbcijo ogljikovih hidratov, telo razstrupljajo, pomagajo pri presnovi in zvišujejo raven energije. Pri vsem tem pa sprememba življenjskega sloga ni potrebna!