Se vam sanja, kdo si lahko privošči tak luksuz?

To je prestižna in luksuzna vila, v kateri živi in ustvarja uspešna glasbenica Lady Gaga. 

Slovenski glasbeniki gotovo nimajo toliko pod palcem, da bi si lahko privoščili živeti v takih ogromnih dvorcih, s pogledom na morje … Drugače pa je čez lužo, kjer so prav glasbeniki in igralci tisti, ki imajo kar precej bolj bogate bančne račune. No, hiša, ki jo vidite na spodnjih fotografijah je last Lady Gaga. Glasbenica, ki se zadnje čase počuti precej slabo, saj boleha za hudo obliko fibromijalgije, se v tej hiši sprošča, uživa in išče navdih za nove skladbe.

Njena na kar 22-milijonov dolarjev ocenjena nepremičnina, ima krasen pogled na plažo Zuma v Malibuju. Hiša je v francoskem provincialnem slogu in zasnoval jo je priznani in med zvezdniki priljubljeni arhitekt Steve Giannetti.

Če boste podrobno pogledali, kako je urejena, lahko dobite tudi sami navdih za preureditev vašega stanovanja … Če imate stare in dotrajane sedežne garniture ali kavče, jih lahko enostavno preoblečete – Tu si poglejte pestro ponudbo naših enkratnih in visoko kvalitetnih prevlek za sedežne garniture! Gotovo boste našli pravo zase!

Žal pa je Lady Gaga v zadnjem času v zelo veliki stiski, saj je zaradi napredujoče fibriomijalgije morala odpovedati kar nekaj koncertov. Če želite izvedeti kaj več o tej bolezni in o tem, kako si lahko pomagamo pri lajšanju bolečin, kliknite sem!


Bi tudi vi radi polepšali vaš dom? Kliknite v našo rubriko *** DOM IN VRT *** in sprehodite se med virtualnimi policami, kjer boste lahko izbirali med veliko izdelki, ki vas bodo resnično navdušili, predvsem pa ne bodo popolnoma izpraznili vaše denarnice ali bančnega računa, saj so med njimi tudi enkratni izdelki po vrtoglavo znižanih cenah! Preverite! ***AKCIJA***