Se vam sanja, kdo je to?

Največja resničnostna zvezda vseh časov, temnolasa in ultra seksi Kim Kardashian je prek spletnega omrežja instagram s svojimi sledilci delila kar nekaj fotografij iz otroštva in najstniških let. Presenetljivo je videti, kako se je njen stil spreminjal in kako je po nekaj desetletjih mogoče precej lepša, kot je bila kot 17-letnica. Kim je med drugim omenila, da je bila od malega dobesedno obsedena s ‘selfiji’ in ker takrat pač še ni bilo takih pametnih telefonov, kot jih imamo danes, je ogromno časa preživela v kabinah za fotografiranje. “Spomnim se, da sem vsak dan po pouku šla do kabine za fotografiranje in pozirala skupaj s prijateljicami,” je povedala 37-letnica.

Od vseh fotografij pa ji je najbolj pri srcu fotografija, kjer sta ona in sestra Kourtney skupaj s pokojnim očetom Robertom Kardashianom:

Skratka, po objavi vseh teh fotografij, na katerih ni bilo pretirano veliko seksapila, je Kim objavila še eno, aktualno in resnično ultra seksi fotografijo, ki spet pokaže, da je prav ona nedvomno največja mojstrica upravljanja z instagramom in zvestimi sledilci … Poglejte, zakaj …


Kim je dobesedno ‘obsedena’ s svojim zunanjim videzom … Zelo rada neguje svoje telo in ličenju posveča dolge ure. Če tudi ve ne morete brez vrhunskih proizvodov za osebno nego, preglejte našo Drogerijo, kjer vas čaka kup visoko kvalitetnih izdelkov, priznanih blagovnih znamk.