Razkrito, kaj bodo počele Oriana, Kataya in Jasna!

Vse tri so lepe, vse tri so seksi, vse tri so močne ženske, vse tri dobro vedo, kaj je glasba! Jasna Kuljaj, Katja Ajster – Kataya in Orianna Girotto – neverjetno energična, ženstvena in seksi kombinacija bo kmalu osvojila TV ekrane. Triperesna deteljica bo gotovo dokazala, da ženske dobro vedo, kako kaj povedati in velikokrat imajo res prave argumente, ki lahko prepričajo čisto vse!

17. marca bo ob 21.00 na male zaslone prišel težko pričakovani pevski šov Nova Zvezda Slovenije, ki ga bo vodil Aktualovec Klemen Bunderla. Ta bo ob 22.30 štafeto predal trem energičnim ženskam – Jasni Kuljaj, Katji Ajster – Kataji in Oriani Girotto v oddaji Zvezda Magazin.

V oddaji bodo voditeljica Jasna Kuljaj, pevka Katja Ajster – Kataya in televizijska voditeljica Oriana Girotto komentirale nastope bodočih zvezd.

V soboto, 17. marca, se bodo na Planet TV predstavili prvi glasbeni talenti, ki se bodo potegovali za naziv nova zvezda Slovenije. Dogajanje bodo budno spremljale voditeljica komentatorske oddaje Jasna Kuljaj,pevka Katja Ajster – Kataya in televizijska voditeljica Oriana Girotto.

“V naši oddaji bomo z enako mero spremljali tako tekmovalce kot žirante. Še posebej pozorna bom na to, kako dosledno bodo žiranti ocenjevali tekmovalce. Tudi razjezila se bom, če se bo kateremu od nastopajočih dogodila krivica zaradi žirantov,” je o novi komentatorski oddaji za pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

“Tekmovalcem ne morem svetovati, kako postati zvezda, saj sem ugotovila, da ne obstaja paket lastnosti, ki te naredijo zvezdo. Je pač tako, da si ali pa nisi zvezda. Na nek način je to stvar usode,” je o svoji vlogi v komentatorski oddaji dodala Kataya.

“Glede na to, da v slovenskem medijskem prostoru glasbi ni namenjenega ravno veliko prostora, sem vesela, da ji bomo v naši oddaji namenili pozornost, ki si jo zasluži. Opažam namreč, da ljudem v Sloveniji glasba res veliko pomeni, saj vsi radi pojejo in plešejo,” se nove vloge veseli Oriana Girotto.

Oriana se je vrnila po petih letih premora

Oriano smo danes poklicali, da bi ji voščili za dan žena in jo na kratko povprašali tudi o vrnitvi na male ekrane. 

“Sodelovanje v tej oddaji me seveda zelo veseli, saj je povezana z glasbo in talentom vseh tistih, ki kameram še niso poznani in teh je res veliko. Na televizijo se vračam po petih letih … V teh letih sem se poglobila v druge stvari in ko me je Jasna Kuljaj poklicala in mi povedala, da se pomislila name v ekipi samih žensk, sem bila presenečena in zelo vesela. Poleg tega me veseli, da gre za oddajo, v kateri lahko resnično povem svoje mnenje!”

foto: Planet TV, facebook


NAJNAKUPI PODARJA KAR 30% POPUST NA VSE IZDELKE LINIJE FACE COMPLEX!

Vsi izdelki iz vrhunske kozmetične linije Face Complex so le danes, na dan žena, znižani kar za 30%. za uveljavitev tega mega popusta, morate vpisati kupon z imenom: Facecomplex30 in vaš 30% popust je aktiviran!

KODA ZA POPUST : Facecomplex30