Za Bunderlo je služba ‘en lep dopust’!

Si predstavljaš kako je, ko delaš nekaj, kar ti je izjemno všeč in te za to delo tudi plačujejo? No, voditelji Radia Aktual to dobro vedo, saj počnejo tisto, kar jim je res najbolj všeč – vsak dan nas pozdravljajo prek frekvenc absolutno najbolj poslušanega radia v Sloveniji, Radia Aktual!

Uradni podatki potrdili to, kar je že vsem jasno!

Zadnji uradni podatki Radiometrije MediaPool so namreč potrdili, da je prav Radio Aktual na prvem mestu najbolj poslušanih radijskih postaj v Sloveniji. Radio Aktual ima kar neverjetnih 225.000 dnevnih poslušalcev, med katere smo prepričani, da spadaš tudi ti!

In kaj so o tem mega uspehu povedali najbolj priljubljeni radijski voditelji v Sloveniji?

KLEMEN BUNDERLA:

“Hvaležen in vesel sem, da se ta neverjetna energija, ki jo gojimo, čuti in deli med najboljše, kar imamo, Aktualovce. Bi rekel, da je naša služba en lep dopust, ampak me skrbi za plačo, hehe.  Hvala, ker smo zaradi vas to, kar smo – prvi. Za nas ste vi številka ena že od začetka.”


JURE LIČEN:

“Moram povedati, da sem presrečen, da sem lahko del te super srečne družine poslušalcev Aktuala. Tudi sam sem poslušalec in v čast mi je, da sem lahko pred Aktualovim mikrofonom. Hvala, da ste, hvala, da smo poslušalci skupaj ustvarili tole najlepšo in zmagovalno zgodbo. Aktualovke in Aktualovci, čudoviti ste!”


ANITA GOŠTE:

“Mislim, da ni sodelavca, ki, ko gre od doma, reče, da gre »v službo«, ampak da gre »na radio«. To kaže samo na to, da gremo k svoji drugi družini. Pa še … Mi ne delamo, ampak živimo Aktual! Na enem sončnem, srečnem in prijaznem otočku, na katerem ste največji zaklad prav vi, naši dragi poslušalci. Neskončno srečni smo, da smo se našli in začutili.”


TANJA SEME:

“Ni lepšega občutka, kot je potrditev poslušalcev, da je Aktual tista radijska postaja, ki širi vse, kar je dobrega. Dobro voljo, dobre vibracije, dobro glasbo, dobro energijo… To vsakodnevno potrjujemo skupaj z vami, najboljšimi poslušalci, ki nam 24 ur na dan sledite in dajete moč, da smo še boljši. Skupaj pa nismo samo dobri, skupaj smo nepremagljivi in to tudi dokazujemo. Hvala vam za vso podporo in dejstvo, da že več kot 10 let verjamete v nas.”


MOJCA GORNIK:

“Biti del tako velike, povezane družine je tisto, kar si želi vsak. Dragi poslušalci, vsak dan, ko pridem v svoj drugi dom, sem srečna. Zaradi vas. Hvala, ker ste.”


GREGA JAVORNIK:

“Delati na najboljšem radiu je čast. Delati z ekipo, v kateri smo si kot bratje in sestre, je nekaj neverjetnega. Delati za takšne poslušalce, kot jih imamo: SANJSKO. Brez njih ne bi bilo toliko odrekanja, toliko želja po skupnem uspehu. Če strnem: brez poslušalcev ne bi bilo nas …”


MITJA GRAJZAR:

“Včasih, ko gremo na teren, se mi zdi, da ne bomo dosegli dovolj ljudi, naših poslušalcev, saj bomo osrečili samo nekaj sto tistih, ki se bodo ob pravem času nahajali na lokaciji, kamor gremo. Vendar ste ponovno dokazali, da šteje prav vsak glas, vsako uho, vsaka gesta in prijazna beseda. Hvala vam, ker je Aktual lahko vsak dan vaš sopotnik. Hvala vam, ker smo lahko delček v vašem srcu.”


URADNE IZDELKE RADIA AKTUAL LAHKO DOBIŠ LE NA NAJNAKUPI.SI – IN TO NA ->TEJ<- POVEZAVI!