Prevarana Khloe rodila deklico

33-letna Khloe je pred nekaj urami rodila zdravo deklico. Med porodom je ob njej bil tudi njen partner Tristan Thompson. Porod naj bi potekal brez zapletov in dojenčica je zdrava. 

Khloe, ki je pred je nekaj dni nazaj izvedela, da jo njen dragi ‘na veliko’ vara, je sedaj končno mamica. Sreča, ki jo je opisala ob novici, da je noseča je bila nepopisna, saj je to njen prvi otrok … Kako se Khloe počuti sedaj ni znano, najbrž pa ji je kar presneto hudo, saj so se v zadnjih dneh kar množile sporne fotografije in posnetki, na katerih se njen Tristan zabava z drugimi ženskami. Po navedbi nekaterih ameriških medijev, naj bi Khloe dobila prve popadke prav v trenutku, ko je zagledala te posnetke – šok je bil tako močan, da ji je sprožil popadke.

Nihče iz klana Kardashian se zaenkrat še ni javil … Vendar predvidevamo, da bo kmalu Instagram poln čestitk in lepih fotografij!


Khloe je dobesedno ‘obsedena’ s svojim zunanjim videzom … Zelo rada neguje svoje telo in ličenju tudi med nosečnostjo posveča dolge ure. Če tudi ve ne morete brez vrhunskih proizvodov za osebno nego, preglejte našo Drogerijo, kjer vas čaka kup visoko kvalitetnih izdelkov, priznanih blagovnih znamk.