The Biggest Loser Slovenija

Presenetili smo tekmovalce The Biggest Loser Slovenija!

V oddaji The Biggest Loser Slovenija že skoraj dva meseca spremljamo posameznike, ki so se odločili, da bodo za vedno spremenili svoje življenje. S pomočjo pravilnega prehranjevanja in rednih treningov želijo doseči svoje cilje – shujšati, izoblikovati telo in predvsem obdržati najbolj pomembno stvar v življenju – zdravje. Ker pa so treningi zelo naporni in utrujajoči, se nemalokrat pripeti, da imajo konkretne bolečine v mišicah in nenehne krče. Pri nekaterih je zaradi tedenskih izzivov prišlo tudi do manjših poškodb, ki so jih sicer takoj obravnavali v pristojnem centru za zdravje, vendar tekmovalci se zaradi teh slabše počutijo, posledično slabše trenirajo in se tako oddaljujejo od svojega cilja – izgube kilogramov!

Predstavniki spletne trgovine www.najnakupi.si so se zato odločili, da bodo na svoj način pomagali pogumnim tekmovalcem. Pripravili so jim prikupno presenečenje, ki je prebivalce hiše The Biggest Loser Slovenija razveselilo po izjemno napornem dnevu.

Nasmejana črnolaska je presenetila tekmovalce The Biggest Loser Slovenija po zelo težkem dnevu 

Čeprav je zunaj bilo izjemno hladno jutro, so tekmovalci The Biggest Loser Slovenija vstali nekaj pred peto uro in ob šestih že pridno trenirali na jutranji kardio vadbi. Ker je zunaj zapadel sneg, so si nekateri po vadbi privoščili osvežujočo snežno kopel, ki jim je dala kar nekaj dodatne energije. Treningi so bili spet zelo naporni in na dan so prišle bolečine. Sploh pri Mojci, ki trpi zaradi predhodne poškodbe noge in Alešu, ki mu je že od samega začetka koleno dela nemalo preglavic. Velika večina tekmovalcev se je zvečer dobesedno vrgla na sedežno garnituro in skušala nabrati novih moči. Tokrat je celo neuničljivi Bojan tarnal, da ga bolijo vse mišice.

Kar naenkrat pa se je pred vrati dnevne sobe, kot prijazna vila iz pravljic pojavila predstavnica spletne strani www.najnakupi.si, Nadja. Sprva so je bili seveda najbolj veseli moški tekmovalci The Biggest Loser Slovenija, predvsem Boštjan in Aleksander, ki sta ji to tudi na glas povedala. Ko pa je povedala, za kaj je pravzaprav prišla, so ji pozorno prisluhnile tudi ženske.

Z vprašanjem, če koga kaj boli, je seveda sprožila kar zanimivo debato o tem, da jih pravzaprav vse boli in da bi nujno potrebovali masažo in točno to jim je tudi prinesla. Tekmovalcem The Biggest Loser Slovenija je predstavila vrhunsko TENS napravo Dr. Ho.

Temnolaska zmasirala svetlolasko

Nadja je delovanje TENS naprave Dr. Ho prikazala s pomočjo prostovoljke, svetlolase Indire. Razložila jim je, da je profesionalna TENS naprava Dr. Ho klinično preizkušen proizvod za elektroterapijo, ki jim bo pomagal pri zmanjševanju bolečin v mišicah, togosti, mravljinčenju in še bi lahko naštevali. Napravo uporabljajo tudi profesionalni fizioterapevti, ki z njo pomagajo vrhunskim športnikom po napornih treningih.

Indira je bila nad TENS napravo Dr. Ho več kot navdušena, njeno navdušenje pa je doseglo skoraj vrelišče, ko ji je Nadja povedala, da ji spletna trgovina Najnakupi.si napravo, vredno kar 499 evrov, podarja v trajno last!

Niso mogli verjeti!

Indira se je prijazno zahvalila in povedala, da bo TENS napravo redno uporabljala! A presenečenj še ni bili konec! Trgovina Najnakupi.si je namreč čisto vsakemu podarila TENS napravo Dr. Ho v vrednosti 499 evrov. Veselje v dnevni sobi je bilo nepopisno, tekmovalci pa so nejeverno gledali v lepotičko dolgih črnih las in komentirali, da je letos Miklavž prišel precej zgodaj in da je bil zelo radodaren … To pa očitno zato, ker so oni tako ‘pridni’.

Po naših informacijah so si tekmovalci še isti večer privoščili masažo s profesionalno TENS napravo Dr. Ho.

Svojo TENS napravo Dr. Ho lahko sedaj po akcijski ceni dobite tudi vi na TEJ POVEZAVI!

 

Profesionalna TENS naprava Dr. HO