preprosti triki za uspešno hujšanje

Preprosti triki za uspešno hujšanje

Se sprašujete, zakaj ne morete shujšati, čeprav se zdravo hranite in redno telovadite? Morda bi morali malce pospešiti svoj metabolizem. Res zanimivi preprosti triki!

Po raziskavi ameriškega nacionalnega zdravstvenega inštituta so ljudje, ki so mesec dni spali v sobah, ohlajenih na 18 stopinj, izgubili dvakrat več maščobe kot tisti, ki so spali v ogrevanih prostorih. Zaradi nižjih temperatur mora metabolizem namreč več delati, da bi se telo ogrelo, kar povzroči večjo potrošnjo kalorij.

Mišično tkivo je zelo pomembno za dobro delo metabolizma in ljudje, ki vsakodnevno pojedo po tri porcije mlečnih izdelkov, imajo do 20 odstotkov več mišične mase. Čeprav ogljikovi hidrati bolj redijo kot proteini, jih iz prehrane ne smete povsem izločiti, zlasti če ste fizično zelo dejavni, saj boste ostali brez energije.

Če mislite, da je prepečenec ali sadež idealen prigrizek, se motite, kajti prav to je lahko razlog za upočasnjen metabolizem. Najboljši izbor za grizljanje so oreščki, ki spodbujajo izgorevanje maščobe.

Vir: Zarja

Če pa pri hujšanju potrebujete dodatno pomoč in vas zgornji preprosti triki niso povsem prepričali, vam lahko koristijo naslednji izdelki:

DC 247

DC 247 je odlična formula za vitkost in razstrupljanje telesa. Zaradi naravnih sestavin in prave kombinacije je DC 247 izdelek, ki resnično deluje. Pomaga pri razstrupljanju telesa in ohranjanju vitke linije.

Magnetni Obročki za Hujšanje Dr Gem

Revolucionaren izdelek za hujšanje – magnetni obročki za hujšanje Dr Gem! Velik izum, ki stimulira točke akupunkture in topi maščobe, znižuje apetit in spodbuja gibanje in metabolizem.

Obliži za Hujšanje Wellness Beauté

Obliži za hujšanje s katerimi se vam bodo maščobne obloge na trebuhu kar stopile! Vsebujejo rastlinske izvlečke in druge naravne učinkovine in zares delujejo! Za napet trebušček.

Kapljice za hujšanje Perdi PesoKapljice za hujšanje Perdi Peso

Kapljice Perdi Peso – revolucionarna metoda za izgubljanje kilogramov. Ne zapravljate na stotine evrov za shujševalne proizvode, ki ne delujejo! Perdi Peso enostavna, hitra in varna metoda za hujšanje!