Prenovljeni in obogateni!

Za vas smo prenovili spletno trgovino najnakupi.si. Nov videz vam bo omogočal še bolj prijetno in enostavnejše brskanje po virtualnih poličkah naše trgovine!

Prenova je bila potrebna tudi zato, ker smo našo ponudbo zelo obogatili, kar poglejte, koliko različnih kategorij izdelkov je sedaj na voljo! Pa šele začeli smo.

Pod okrilje trgovine najnakupi.si smo sedaj sprejeli tudi spletno trgovino drogerija.si, v kateri je pisana paleta vrhunskih proizvodov za osebno nego in ličenje! Pa tudi na moške nismo pozabili – saj je v kategoriji Drogerija kotiček le zanje.

Napovedujemo kup novosti, ki vas bodo še kako razveselile. Med novostmi, ki vam jih bomo predstavili v prihajajočih dneh bodo tudi dekorativna kozmetika znamke Golden Rose, kozmetična linija Face Complex, ki je izdelana v Italiji in v kateri lahko najdete sedaj izjemno popularne proizvode, kot so črna in zlata maska, serum s kačjim strupom, krema s čebeljim strupom in še veliko več.

V naši ponudbi pa bomo imeli tudi vrhunske računalnike, fotoaparate in drugo tehnično opremo priznanih svetovnih blagovnih znamk. Kmalu vam bomo ponudili tudi izdelke blagovnih znamk Aktual in Veseljak.

Poleg tega vas bomo vsak dan, v rubriki Najnovice, zabavali z raznoraznimi   

novičkami in če slučajno ne boste imeli ‘prave ideje’ za kosilo ali večerjo, vam jo bomo v rubriki Najrecepti postregli kar mi!

 

Torej, kar začnite s surfanjem po prenovljeni strani, kliknite na katero od novih rubrik in mogoče boste že danes opravili vaš prvi nakup v prenovljenem spletišču najnakupi.si … Zapomnite si – najnakupi.si – zaupanja vredna trgovina!