Preberite, kaj počne znana igralka!

V želji po čvrsti in lepi koži, sijočih laseh in privlačnem videzu so nekatere ženske pripravljene storiti marsikaj. Igralka Demi Moore se je tako že večkrat odpravila k našim sosedom v Avstrijo in si tam privoščila lepotno nego z ugrizom pijavk. Te so ji razstrupile kri, zmanjšale krčne žile ter pospešile krvni obtok. 

Obstajajo pa tudi drugi lepotni tretmani, priljubljeni med zvezdnicami. Preberite, kateri so še vedno najbolj ‘IN’!

Dotik zlata

Malo zlata je vse, kar potrebujete za povrnitev mladosti. Zlate obloge so lepotni trend številka ena; izjemno tanke lističe 24-karatne plemenite kovine s pinceto nanesejo na kožo in jih vmasirajo vanjo. Zlato ima veliko terapevtskih učinkov: pospeši nastajanje kolagena, učvrsti in napne obraz, za piko na i pa vam podari še bleščečo barvo.

Seveda je tovrstni proces sila drag, zato pa imamo mi boljšo rešitev. Če takoj naročite izjemno ZLATO KREMO, priznane blagovne znamke FACE COMPLEX, boste prihranili kar 15 evrov!

Plemeniti kaviar

Pedikura ni edini lepotni postopek, za katerega poskrbijo ribe. Tudi s kaviarjem se lahko precej polepšamo – no, tako zatrjujejo nekatere. Zamrznjen in posušen kaviar je treba najprej odtaliti v vodi na sobno temperaturo in nato nanesti na obraz. Vsebina jajčec se vpije v kožo ter na njej gladi gube in gubice. Kaviar, bogat z aminokislinami, vitamini in antioksidanti, hkrati še navlaži polt in pomaga celiti poškodbe, ki jih povzroča sonce.

Ok, če ste pripravljene na to precej smrdečo terapijo, bo gotovo pokazala sadove … Vendar mi vam ponujamo precej boljšo rešitev. Kaviar ujet v krasno stekleničko, ki bo vaš vsakodnevni sopotnik. Privoščite si vrhunsko kremo na osnovi kaviarja znamke Face Complex, sedaj je znižana za kar 38%! Naročite jo lahko na tej povezavi! -> KLIK!

Vinska kopel

O blagodejnih učinkih vina na srce in ožilje gotovo že veliko veste. Najbrž pa še niste slišali, da žlahtna kapljica tudi učvrščuje kožo in odpravlja negativne posledice sončenja. Japonski lepotni center Yunessun Spa v Tokiu ponuja strankam celo bazen za namakanje v rdečem vinu.

Čokoladno presenečenje

Če želite na koži okusiti nekaj posebnega, pa vendarle ne tako nenavadnega, kot smo opisovali prej, vam priporočamo čokolado. V obliki masaže ali obloge je sicer eksotična, a zares učinkovita. Zelo dobro navlaži, pospeši prekrvitev in deluje celo shujševalno – mimogrede vam stopi nekaj centimetrov okoli bokov in trebuha, seveda le če je ne boste jedli 🙂


Če želite ohraniti in še dodatno poudariti vašo lepoto, izkoristite to neverjetno priložnost in naročite vrhunsko Zlato kremo Face Complex! Zdaj po izjemni ceni! KLIKNITE SEM – NE ZAMUDITE TE ENKRATNE PRILOŽNOSTI!