Preberite, kaj mu je naredila …

37-letna Nataša Bekvalac, ki je le še ena od mnogih žrtev nasilja nad ženskami, se je odločila, da ne želi imeti nikakršnega opravka z možem Luko Lazukićem. 

Kaj se je dogajalo?

Pretep se je zgodil 14. aprila, ko je Luka prišel domov. Po Natašinih besedah je bil celo noč odsoten in ob vrnitvi naj bi bil precej vinjen. Ker je v njegovem mobilnem telefonu našla nekaj ‘žgečkljivih’ sporočil, se je želela pogovoriti. Luka naj bi popolnoma ponorel in naj bi jo začel pretepati. Nataša je tako vsa v modricah končala na urgenci.

Izbrisala je vse fotografije

Nataša se je med tem odločila, da ne želi nikakršnih stikov z možem. Iz vseh svojih družabnih omrežij je tako izbrisala vse njegove fotografije in vse fotografije, na katerih sta skupaj – vključno s poročnimi. Po pričevanju Natašinih prijateljev, naj bi ta izbrisala tudi vse fotografije iz domačih računalnikov, telefonov in iz vseh povezanih računov. Skratka – Nataša ga je izbrisala iz svojega življenja. Povedala naj bi tudi, da si ga ne želi nikoli več videti – le še na sodišču, kamor bo stopila po svojo pravico.

Luka je med tem odpotoval v Grčijo in z pevko nima nikakršnih stikov … Med drugim pa Luka že cel mesec ni videl svoje hčerkice Katje.

Kakor koli že – dobro je, da se ta zgodba kar čim prej konča, saj pri vsem tem bo najbolj trpela prav mala Katja, ki ni ničesar kriva.