VIDEO: Posnetek nesreče znane igralke

Uma in Quentin nekoč …
Zaščitite se na cesti – z avto kamero Slimline boste zabeležili dogajanje na cesti, kar pomaga pri razreševanju morebitnih sporov v primeru prometne nesreče.p

Uma Thurman, ki je v teh dneh spregovorila o tem, da je Hollywoodski filmski producent Harvey Weinstein skušal posiliti tudi njo, je v isti sapi razkrila tudi slab odnos, ki ga je imela s Quentinom Tarantinom. Igralka je povedala, da je zaradi režiserja Tarantina skoraj umrla.

Med snemanjem filmske uspešnice Kill Bill, naj bi Tarantino od nje zahteval, naj sama vozi zelo star in dotrajan avtomobil. Režiser naj bi od igralke zahteval tudi, naj vozi vsaj 60 kilometrov na uro … To pa zato, ker je trdil, da bodo pri tej hitrosti njeni lasje lebdeli v zraku.
Thurmanova se je sprva upirala, vendar naj bi Tarantino dobesedno besnel in jo prisilil, da sede v avto, o katerem je igralka kasneje povedala, da je bil kot krsta na štirih kolesih. Po njenih besedah, naj bi bil avtomobil v izjemno slabem stanju, sedež naj ne bi bil dovolj dobro pritrjen in cesta, po kateri se je morala voziti je bila polna lukenj. Po nekaj več sto metrih je prišlo do hujše nesreče. Igralka se je silovito zaletela v obcestno drevo in pri tem utrpela hujše poškodbe nog in močan pretres možganov.

Video posnetek je predala policiji

Igralka se je vrsto let bojevala, da bi pridobila te sporne posnetke z namenom, da jih preda policiji, kar seveda je tudi naredila. Poleg policije pa so ti posnetki prišli tudi v roke novinarjev in tako obkrožili ves svet.