Porabila pol milijona, da bi bila videti kot Kim Kardashian!

24-letna manekenka Jennifer Pamplona, ki je ena od mnogih odvisnic od plastičnih operacij, je spet segla globoko v žep z namenom, da bi bila videti kot njena vzornica – Kim Kardashian. Poglejte njeno zaobljeno zadnjico, rezultat mnogih plastičnih posegov!

Pri zadnjem obisku plastičnega kirurga, je nedvomno pretiravala – posegi, za katere je plačala skoraj pol milijona evrov, so jo popolnoma spremenili. In kaj je naredila? Povečala ustnice, zožila nos, povečala ritnice, povečala stegna, naredila liposukcijo v predelu pasu in odstranila 2 rebri …

Zakaj želi biti tako podobna Kim?

Zaradi medijske prepoznavnosti, seveda, saj je tudi Jennifer, kot njena vzornica Kim odločena, da bo uspešna podjetnica. Pred kratkim je namreč predstavila svoj parfum in svojo čokoladico. Jennifer pa se vseeno v nečem vendarle razlikuje od razvpite Kim – Jennifer redno objavlja vse svoje plastične posege – tudi trenutke med in takoj po posegu. Večkrat je tudi javno napisala, da po njenem ni nič narobe, če želi biti ženska s pomočjo plastičnih operacij lepša … Je pa nedvomno malce čudno, da želi biti ženska s pomočjo plastičnih operacij podobna nekomu drugemu …


Lepota je relativna stvar – nekaterim je všeč to, drugim ono … Če ste ljubiteljice lepote in kozmetike, NE SMETE zamuditi sejma kozmetike in lepote LOVE BEAUTY!

Ta vikend (7. in 8. april) bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani veliki mednarodni Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY. Organizatorji pričakujejo, da bo sejem obiskalo več kot 5000 obiskovalcev, za katere bo to prav nepozabno doživetje. Na račun bodo tako prišli vsi ljubitelji lepote, saj bodo lahko izvedeli veliko novega iz področja kozmetike, frizerstva, estetike, wellnesa in ostalih različnih dejavnosti.