Pičila jo je kača!

Tako je! Pičila jo je kača mladosti – Serum s kačjim strupom proti gubam. Saj kljub letom se lahko ponaša z brezhibno, mladostno kožo, brez gubic! Prožno in sijočo. Le kako ji to uspe? 

Pred kratkim so znanstveniki razvili edinstveno formulo v obliki seruma, ki je bila najprej skrbno varovana skrivnost znanih zvezd. Sedaj je dostopna vsem. Kreme in serumi s kačjim strupom doživljajo svetovni uspeh in so najbolje prodajan izdelek za nego kože v preteklih mesecih.

Če se želite znebiti nadležnih gubic, pa nobena krema, ki ste jo do sedaj poskusili, ni pomagala? Predlagamo rešitev, ki nam jo ponuja narava. Kačji strup!

Čeprav nam misel na kačji strup požene strah po žilah, moramo spoštovati njegove edinstvene lastnosti in sestavine. Kačji strup se uporablja za zdravljenje široke palete bolezni in drugih tegob.

Serum s kačjim strupom vsebuje izvleček sintetične različice kačjega strupa in je izjemno učinkovit proti gubam. Uporabljate ga lahko na obrazu, rokah in celotnem telesu. Zagotavlja poseben učinek, podoben botoxu. Namenjen je predvsem starejši koži, lahko pa ga uporabljamo pri vseh starostih, saj mlajši koži zagotavlja vlažilni in zaščitni učinek. Serum s kačjim strupom ne vsebuje parabenov in konzervansov in je izdelan v EU.

Izvleček kačjega strupa v serumu omami kožo, podobno kot se zgodi ob kačjem ugrizu. Njegove aminokisline blokirajo živčne signale, ki mišicam sporočajo naj se krčijo, kar pomaga preprečevati tvorbo gubic.

Serum proti gubam s kačjim strupom Face Complex:

  • zmanjšuje gube, tudi tiste najgloblje,
  • izboljšuje teksturo kože,
  • je primeren za vse tipe kože.

Oglejte si še druge izdelke linije Face Complex, s katerimi lahko ohranjate svojo kožo prožno, mladostno in sijočo. Stran z gubicami!

Granatno jabolkoKrema za regeneracijo celic z granatnim jabolkom

Krema proti gubam z arganovim maslom

zlata maska

Zlata maska proti gubam in stresu

Krema proti gubam s čebeljim strupom - Face Complex

Krema proti gubam s čebeljim strupom

Krema proti gubam s kačjim strupom

Krema proti gubam s kačjim strupom

Krema proti gubam s polžjo slino - Face complex

Krema proti gubam s polžjo slino

črna maska

Črna maska