Osvežite svoj dom

Bi radi, da bi bil vaš dom dobesedno čaroben? S tremi preprostimi koraki naj vaš kotiček ponovno zasije!

Izberite svojo najljubšo barvo

Če vam je noro všeč siva barva, pa nikoli niste zbrali dovolj poguma, da bi v priljubljen odtenek obarvali steno ali dve, začnite z dodatki. Blazina za kavč, skodelica za kavo, prebarvano naslonjalo stola za pisalno mizo, podloga za miško … Z več manjšimi dodatki v enaki barvni shemi boste svojemu domu dali rdečo nit in pokazali, da imate občutek za kombiniranje. Lahko pa si omislite tudi prevleko za sedežno garnituro ali kavč, ki bo v hipu spremenila vaš dom!

Prestavite največjo omaro

Manjši, funkcionalni kosi, ki jih lahko z lahkoto premikamo, so idealna izbira predvsem za otroške in mladinske sobe ter manjša stanovanja. Mizica na kolesih je tako lahko tudi nočna omarica ali servirni voziček, preprost set omar s policami pa je lahko zdaj omara za čevlje ali knjižna polica. Če lahko, se poigrajte s postavitvijo pohištva, obrnite sobo na glavo … Takoj boste dobili občutek svežine in novega, kar se na pomlad še posebej prileže. In za piko na i? Prestavite največjo omaro

Igrajte se z rožami

Šopek rezanega cvetja iz cvetličarne ali tržnice mora biti vselej v vašem stanovanju, saj boste na ta način dodali svežino svojemu kotičku. Izberite svoje najljubše cvetlice v svetlih, živih barvah. Rože tudi sicer v stanovanje vnesejo veliko živahnosti, zato si le privoščite kakšno novo lončnico, zraven pa še lep okrasni kozarec!