Ojoj, William in Kate sta se pošteno poredila!

Debelost je bolezen sodobnega človeka. Premalo se gibamo, preveč jemo in veliko preveč časa zapravimo za monitorji naših računalnikov ali pa sklonjeni nad tablicami oziroma telefoni. Se sploh zavedamo, kam drvimo? Tempo sodobnega življenja nas dobesedno uničuje … Temu moramo reci konec in to čimprej!

Kim Kardashian in mož Kayne West

Pred časom so s pomočjo Photoshopa so pobudniki akcije za ohranjevanje primerne telesne teže in preprečevanje debelosti, virtualno ‘poredili’ nekaj znanih osebnosti. Pripisi k fotografijam so ravno tako domiselni, kot sama akcija. Kanye West in Kim Kardashian sta postala taka po prehranjevanju s hot dogi in hamburgerji. William in Kate sta očitno pojedla preveč paniranega piščanca in cvrtega krompirja. Med debeluhi so se znašli tudi Johnny Depp, Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Aniston in drugi.

Johnny Depp

Znanstveniki pa opozarjajo, da niso le prehranjevalne navade vzrok za debelost in zdravstvene težave. Premalo fizične aktivnosti je tudi lahko smrtno nevarno. Znano je namreč, da je pomanjkanje gibanja vzrok za približno deset odstotkov primerov sladkorne bolezni, raka dojk, črevesnega raka ter obolenj srca in ožilja na svetu. Premalo gibanja življenjsko dobo skrajša podobno kot kajenje in debelost. Raziskovalci so gibanje opredelili kot zmerno telesno aktivnost, na primer od 15 do 30 minut hitre hoje na dan, torej nekaj, kar lahko počne čisto vsak od nas.

Mariah Carey

Jennifer Aniston

Če ne želiš biti podoben/a tem ‘debeluškom na fotografiji, začni z zdravim življenjem – naj te pri tem spremlja dvojec DC247 & ASC, ki bo poskrbel za izgubo telesne teže, zmanjšanje stresa in razstrupljanje telesa! Naroči zdaj! VELIKA SPOMLADANSKA AKCIJA, KAR -31%!!!!