Odslej naprej je kečap v rezinah?!

Revolucija ali neumnost? Tudi na naše krožnike bi kmalu lahko prišel revolucionarni kečap … Njegova posebnost je, da je v rezinah – tako, kot stopljeni sir. 

 

Ta kečap je namenjen predvsem za sendviče in hamburgerje, je povsem naraven in primeren tudi za vegane. Proizvajalci tega kečapa, s katerim so se prijavili na kickstarter, trdijo, da ne vsebuje umetnih ojačevalcev okusa in konzervansov.

Še ena pozitivna lastnost? Gre tudi vam nadvse na živce, ko se kečap vpije v kruh in ga naredi dobesedno mokrega? No, ta revolucionarni kečap v rezinah, je idealna rešitev, saj bo vaš kruh še naprej hrustljav. Pa še povsod ga lahko nesemo s seboj …

Dejstvo pa je, da to ni prvi kečap v rezinah, že leta 2014 je prišlo na tržišče nekaj podobnega, vendar Slice of Souce je pač prvi kečap, ki bi se lahko znašel tudi v običajnih trgovinah in marketih. Ekipa, ki je idejo predstavila na kickstarterju, je do sedaj nabrala že 12.000 dolarjev. Kmalu pa bodo najbrž dosegli svoj cilj – 15.000 dolarjev.


Čeprav je ideja dokaj zanimiva, nekako nismo prepričani, da bo kečap v rezinah iz polic izpodrinil pravega …. Če ste gurmani in radi kuhate, pokukajte v našo rubriko kuhinja! Gotovo boste našli nekaj zanimivega tudi za vas!