Noče je osramotiti …

Očeta Meghan Markle ne bo na poroko njegove hčere z britanskim princem Harryjem ta konec tedna, so v ponedeljek poročali ameriški mediji. Kensingtonska palača tega sicer ni potrdila, je pa v ponedeljek prosila za “razumevanje in spoštovanje” v težki situaciji, poročajo tuje tiskovne agencije.

Kot navaja ameriški tabloidni novičarski portal TMZ, se je Thomas Markle odločil, da svoje hčere ne bo spremljal do oltarja, ker je ne želi osramotiti. Mediji tudi poročajo, da je pred dnevi imel srčni napad, a tega niso potrdili ne sorodniki ne kraljeva palača.

Kensingtonska palača ni potrdila, da očeta Meghan Markle ne bo na sobotno poroko, je pa v sporočilu za javnost nakazala, da ne gre vse po načrtih. “To je zelo oseben trenutek za gospo Markle v dneh pred njeno poroko,” so zapisali. “S princem Harryjem znova prosita za razumevanje in spoštovanje gospoda Markla v težki situaciji,” so dodali.

Oče ameriške igralke je kljub prošnji kraljeve palače po zasebnosti nedavno popustil pritisku paparacev in privolil v fotografiranje. Fotografije, na katerih mu krojač jemlje mere za obleko za poroko in na katerih občuduje fotografijo para na računalniku, naj bi po pisanju tabloida Daily Mirror prodal za 100.000 dolarjev (83.000 evrov).

Vir blizu Thomasu Marklu je za časnik povedal, da je v to privolil, ker so ga preganjali paparaci. Zdaj naj bi se “počutil kot popoln tepec”, ki so ga pretentali.

TMZ je danes poročal, da naj bi Thomas Markle bil vendarle pripravljen priti na poroko, če mu bodo to dovolili zdravniki. Zaradi hudih bolečin v prsnem košu je namreč v bolnišnici, zdravniki pa so ga opozorili, da je njegovo srce “resno poškodovano” po srčni kapi pred tednom dni.

Dodal je, da bi mu bilo zelo žal, če bi zamudil enega največjih trenutkov in da ne bi svoje hčerke popeljal do oltarja. Dejal je tudi, da hčerka nanj ni jezna, ker je pristal na fotografiranje v pripravah na njeno poroko, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Iz Kensingontske palače so sicer v soboto sporočili tudi, da princ Harry in njegova soproga takoj po poroki ne bosta odšla na medene tedne, temveč se bosta najprej udeležila vrtne zabave Harryjevega očeta, princa Charlesa, ki bo prihodnji torek v Buckinghamski palači.

Mogoče si bo pa Thomas vendarle premislil … Mi verjamemo, da poroke ne bo zamudil.


Polepšaj svoj dom in zaščiti svojo sedežno garnituro! SHARP FIT na voljo LE na najnakupi.si  – IZKORISTI AKCIJSKO PONUDBO!