Nikoli ne boste uganili, kdo je to!

Ste takoj ob prvem pogledu na fotografijo vedeli, o kom je govora ali vam je bila za razkritje te osebe potrebna naša pomoč? No, sedaj je jasno – mladenič na fotografiji ni nihče drug kot naš predsednik, gospod Borut Pahor, človek, ki ima na instagramu več kot 52.000 sledilcev. Ste tudi med njimi?

Tudi Pahor je bil dolgolasec!

Predsednik Slovenije redno objavlja fotografije iz svojega življenja na družabnem omrežju instagram, kjer je že skoraj prava zvezda. Med najbolj priljubljenimi in gledanimi fotografijami so seveda tiste iz njegovega otroštva, ki ga je preživel v Šempetru pri Gorici, kjer pa ima še zmeraj svoje stalno prebivališče. Le nekaj dni nazaj je Pahor objavil novo fotografijo, pod katero priznava, da je priznal svojo ‘manekensko povprečnost’ in se umaknil 🙂

54-letni in kar 187 cm visoki Borut se je rodil v Postojni, 2. novembra 1963. Svoje otroštvo pa je preživel v Šempetru pri Gorici, kjer je obiskoval osnovno šolo Ivana Roba. Upokojeni učitelji, ki so poučevali v tej šoli, se ga še kako dobro spominjajo, saj je bil že kot osnovnošolec zelo aktiven … Že takrat se je veliko ukvarjal s športom, sploh kotalkanjem.

Bil je glasbeni menedžer in maneken

V gimnazijskih letih se je Borut Pahor spoprijateljil s svojim sošolcem, Giannijem Rijavcem, ki je ravno takrat začenjal kariero glasbenika in v sredi osemdesetih celo delal kot menedžer skupine Big Ben. Tudi žurka ob koncu gimnazije je bila čisto v znamenju dobre glasbe! V študentskih letih se je začel ukvarjati tudi z manekenstvom in le nekaj dni nazaj je na svojem instagram profilu objavil to fotografijo, pod katero je zapisal: Snemanje za revijo leta 1995. Deset let po prvem poskusu v modnem svetu sem priznal povprečnost in se umaknil.


Če ste tudi vi taki tehnološki navdušenci, kot je naš predsednik Borut Pahor, kliknite ->sem<- in se sprehodite med virtualni poličkami našega BOGATEGA ODDELKA Z VRHUNSKO ELEKTRONIKO! 

MORDA VAS ZANIMA TUDI TO:

Prebrskajte denarnico – Ta cent je vreden 6.600€!

Ste vedeli, da so lahko nekateri kovanci vredni res ogromno? Čeprav je bilo na to temo napisanih že kar nekaj člankov, se pojavljajo vedno nove in nove informacije … To pa zato, ker se vrednost redkih kovancev seveda s časom spreminja. Predstavljamo vam 1 cent, ki naj bi bil dandanes vreden že …
Preberi več