2 nasveta za božanske trepalnice!

Trepalnice so najlepši okras oči in najpomembnejše za celoten videz obraza. Ne glede na obliko in barvo oči, dolge in polne trepalnice so tiste, ki dajo pogledu privlačnost.

Poudarijo in povečajo oči, kadar prhutajo kot metuljeva krila, zapeljujejo moške poglede. Brez maskare nikamor, to je vodilo mnogih žensk. Na nego pa prevečkrat pozabimo. Kako ohraniti dolge, zdrave, močne in lepe trepalnice? Ne samo s tisto maskaro, ki ustvari popoln videz oči, obstajajo tudi naravne rešitve za čudovite metlice.

Naše trepalnice so pod vsakodnevnim stresom, obtežene z oblogo črnega premaza. Nega trepalnic je zato pomembna, je preprosta in ni tako zahtevna kot nega las. Rezultati sicer niso vidni takoj, se pa splača, kajti če začnete danes, boste čez približno dva meseca videli napredek.

NASVETI ZA NARAVNO LEPE TREPALNICE

1. NASVET: ODSTRANITE LIČILA VSAK VEČER

Koža okoli oči je nežna in tanka, maskara pa izredno težka za trepalnice. Obvezno vsak večer popolnoma odstranite vsa ličila, posebej odstranite maskaro s primernim kakovostnim odstranjevalcem. V primeru ličenja z vodoodporno maskaro morate uporabiti odstranjevalec, namenjen tej vrsti maskare. V nasprotnem primeru maskare ne boste mogli popolnoma odstraniti. Med odstranjevanjem bodite nežni, trepalnice lahko odpadejo, se zredčijo. Trepalnice potrebujejo dlje časa za rast kot lasje.

2. NASVET: OLIVNO OLJE JE ELIKSIR

Na čiste trepalnice nanesite olivno olje (najbolje z vatirano palčko), ki jim pomaga, da postanejo daljše in močnejše. To je eno od najučinkovitejših domačih zdravil za lepe trepalnice. Za boljši učinek zmešajte olivno olje z ricinusovim. Rezultat je pospešena rast.


Tvoje trepalnice si zaslužijo le najboljše, zato izkoristi priložnost in kupi eno od mnogih vrhunskih maskar, ki jih imamo v naši trgovini -> namig: Mini cena za Maksi trepalnice! 🙂