NARAVNO: Tako rumena, a tako noro beli zobe!

Verjeli ali ne, toda priljubljena rumena začimba dela prave čudeže z našimi zobmi, saj jih v zelo kratkem času osvetli kar za nekaj nians.

Kurkuma je še posebej dobra za zobe kadilcev ter ljubiteljev kave in črnega čaja. To sredstvo je popolnoma naravno in ne vsebuje nobenih snovi, ki bi lahko poškodovale zobno sklenino in dlesni. Že po enem tednu redne uporabe belilne paste iz kurkume lahko prinese odlične rezultate.

Preverjena metoda s kurkumo vam zagotavlja bleščeč nasmeh.

Recept in postopek za beljenje zob

V prahu kurkume (približno ¼ čajne žličke) povaljajte zobno ščetko in si očistite zobe na običajen način. Po čiščenju ust ne izperite takoj, temveč pustite pasto na zobeh 3 do 5 minut. Po tem kratkem času, ko bo kurkuma naredila svoje, temeljito izperite usta in z vodo odstranite tudi najmanjša zrnca kurkume, ki lahko ostanejo med zobmi. Rezultat bo opazen že po prvem tretmaju, a če boste želeli še bolj bele zobe, postopek ponavljajte še med tednom, kolikorkrat želite. Če se vam kurkuma zdi preveč suha, lahko vanjo zamešate kakšno kapljico olivnega olja.


Za lepoto vaše kože so tu vrhunski izdelki priznane linije FACE COMPLEX, ki ne vsebujejo parabenov, konzervansov in alergenov. Preverite našo ponudbo, saj poleg belih in zdravih zob, je lepo imeti tudi čisto, zdravo in napeto kožo, mar ne?  🙂