Najprej ta fotografija, potem tragedija – vse so umrle!

To je zadnja fotografija, ki jo je 28-letna Mina Basaran objavila na svojem instagram profilu … Sproščena zabava osmih prijateljic se je končala na najbolj tragičen način … Umrle so vse. Minini sorodiniki so takoj ukinili njen instagram profil in se zavili v molk.

Mina na letalu, na katerem je nekaj minut kasneje umrla … Sorodniki so takoj ukinili njen instagram profil … To je zadnja objavljena fotografija. 

28-letna Mina, hči turškega mogotca in milijarderja Huseyna Basarana, je bila v Turčiji izjemno priljubljena. Čeprav se je rodila v zelo bogati družini, je bila preprosta, vedno nasmejana in polna volje do življenja.

Dekleta so uživala v prestižnem hotelu v Dubaju

Konec meseca bi se morala poročiti. S sedmimi prijateljicami je odletela na svojo dekliščino v Dubaj. Vse je potekalo kot po maslu, zabava je bila nepozabna in dekleta so se pred odhodom še enkrat fotografirala in fotografijo uživanje objavila na spletu … A takoj zatem nepojmljiva tragedija. Zasebno letalo, s katerim so se vračale domov, je kar naenkrat izginilo iz radarjev … Zla slutnja se je spremenila v grozljivo resničnost – letalo je strmoglavilo! Vseh osem deklet je izgubilo življenje, mrtvi so tudi vsi člani posadke.

Spodaj si lahko ogledate posnetke zadnje zabave … Dekleta so namreč obiskala koncert pevke Rite Ore – Vse dogajanje so v živo predvajale na instagramu … Nasmejane, polne življenja … Niso slutile, da jih naslednje jutro čaka smrt. Tu lahko kupite 3D solarni kipec Marije, Matere božje. Kakovostno graviran s solarno lučko, ki se polni podnevi, ponoči sveti z belo svetlobo. Primeren za v hišo, spalnico, na vrt, teraso ali na grob. S priročnim stojalom. Podarite ga lahko svojim najdražjim, da jih bo Marija varovala!